spot_img

GP Ολλανδίας FP1&2: O Vinales έδειξε τον δρόμο τη Παρασκευή

Ο Maverick Vinales ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στο TT Assen μετά τις δύο πρώτες περιόδους ελεύθερων δοκιμών, με τη μάχη να προβλέπεται μεγάλη.

O Ισπανός αναβάτης της Yamaha πίεσε στα τελευταία λεπτά του FP2 και έγραψε τον ταχύτερο γύρο της ημέρας στο 1:33.378 και οι αλλαγές που έφερε η ομάδα του στην Μ1 φαίνεται να λειτουργούν. Η ιαπωνική ομάδα ελπίζει να κρατήσει τον ρυθμό αυτό και τις επόμενες δύο ημέρες, με τον ανταγωνισμό να είναι σε υψηλό επίπεδο. Ο Andrea Iannone ολοκλήρωσε στην 2η θέση της κατάταξης και ήταν μόλις 0.121s πίσω από τον αναβάτη της Yamaha, ενώ ο Danilo Petrucci ήταν η τρίτη διαφορετική μοτοσυκλέτα στις τρεις πρώτες θέσεις.

Ο Valentino Rossi που είναι πολυνίκης στο TT Assen βρέθηκε στην 4η θέση με καλύτερο χρόνο στον τελευταίο του γύρο, ενώ ο Cal Crutchlow ήταν η ταχύτερη Honda στην 5η θέση, 0.434s μακριά από τη κορυφή.

Ακολούθησαν οι δύο εργοστασιακοί αναβάτες της Ducati, με τον Andrea Dovizioso μπροστά από τον Jorge Lorenzo, ενώ ο Marc Marquez έμεινε μόλις στην 8η θέση σήμερα. Την πρώτη 10άδα έκλεισαν οι Alex Rins και Johann Zarco, ενώ όλοι είχαν μέχρι στιγμής τη πρόκριση για τα Q2.

Εκτός της πρώτης 10άδας έμειναν οι Dani Pedrosa από την 11η θέση, ο Aleix Espargaro στην 13η και ο Jack Miller στην 16η.

Αποτελέσματα FP2

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles