spot_img

GP Ουγγαρίας: Δύο κρούσματα στο Hungaroring

Συναγερμός έχει χτυπήσει στο paddock της F1 και το GP Ουγγαρίας, καθώς ανακοινώθηκαν 2 θετικά τεστ στον κορονοϊό από σχεδόν 5.000 δείγματα.

Μετά το τέλος της δεύτερης περιόδου ελεύθερων δοκιμών του GP Ουγγαρίας, η F1 ανακοίνωσε τα αποτελέσματα από τεστ που έγιναν συνολικά σε 4.997 ανθρώπους που αποτελούνται από οδηγούς, μηχανικούς, παράγοντες κ.α. Από τα σχεδόν 5.000 τεστ, μόλις δύο βρέθηκαν θετικά στον Covid-19, δίχως όμως να διευκρινιστεί για ποιους πρόκειται, αν είναι δηλαδή από κάποιον οδηγό ή από προσωπικό ομάδων.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που άτομο από τον κύκλο της F1 από το GP Αυστρίας που έχει βρεθεί θετικό στον ιό. Τα τεστ αφορούν το διάστημα 10-16 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα δύο αυτά άτομα δεν ήταν στην Αυστρία για τους δύο πρώτους αγώνες και έχουν ήδη απομακρυνθεί από το paddock και έχουν τεθεί σε απομόνωση. Δεν θα υπάρξει κάποια συγκεκριμένη ενημέρωση προς τις ομάδες σχετικά με την εν λόγω εξέλιξη, με τη ταυτότητα των δύο κρουσμάτων να παραμένει μυστική προς το παρόν.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Τα σχεδόν 5.000 άτομα κάνουν τεστ για τον κορονοϊό κάθε πέντε ημέρες και πλέον θα έχει ενδιαφέρον το πώς θα αντιδράσει σε αυτή τη περίπτωση, ειδικά εάν πρόκειται για περίπτωση μηχανικού ομάδας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles