spot_img

GP Πορτογαλίας: Απόλυτη κυριαρχία Quartararo

O Fabio Quartararo ήταν ο μεγάλος νικητής του GP Πορτογαλίας, σε μια εκπληκτική εμφάνιση επίδειξης δύναμης της Yamaha.

Ο Γάλλος έκανε έναν εξαιρετικό αγώνα στο Portimao, έχοντας απίστευτο ρυθμό και κανένας δεν μπόρεσε να τον αμφισβητήσει. Έχοντας το πίσω hard ελαστικό, μπορεί να είχε κακή εκκίνηση, όμως ο ρυθμός του ήταν τέτοιος και κανένας δεν τον αμφισβήτησε. Έτσι, με έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο, έφτασε στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και πήρε προβάδισμα στη βαθμολογία. Αυτό έφερε την Yamaha με τρεις νίκες στους τρεις πρώτους αγώνες.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 18 Απριλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Στην 2η θέση της κατάταξης ήρθε ο Peco Bagnaia με την εργοστασιακή Ducati. O Ιταλός έκανε έναν εξαιρετικό αγώνα από την 11η θέση και έχοντας τρομερό ρυθμό πήρε ένα πανάξιο αποτέλεσμα. Το βάθρο του αγώνα έκλεισε ο Πρωταθλητής Joan Mir, o οποίος έκανε έναν πολύ καλό αγώνα, αλλά δεν ήταν αρκετός ώστε να φτάσει στη νίκη.

Πίσω του στην 4η θέση έκλεισε ο Franco Morbidelli σε μια εμφάνιση εξιλέωσης. Ο Ιταλός ήταν πολύ δυνατός, αλλά δεν κατάφερε να επαναλάβει το βάθρο του 2020. Ο Brad Binder ήταν εξαιρετικός και πήρε μια τρομερή 5η θέση για την KTM στον αγώνα, έχοντας εξαιρετικό ρυθμό στο τέλος.

Στην 6η θέση της κατάταξης ολοκλήρωσε ο Aleix Espargaro με την Aprilia σε ακόμα μια δυνατή εμφάνιση για τον ίδιο. Πίσω του ολοκλήρωσε ο Marc Marquez στην επιστροφή του στο MotoGP. O αναβάτης της Honda έκανε ένα τρομερό ξεκίνημα, όμως δεν είχε διάρκεια. Κατάφερε όμως να τερματίσει έχοντας μια πολύ καλή εμφάνιση στην επιστροφή του στο MotoGP. O Alex Marquez έκανε τη καλύτερη φετινή του εμφάνιση παίρνοντας την 8η θέση μπροστά από τον κορυφαίο rookie, Enea Bastianini. Την πρώτη 10άδα έκλεισε ο Takaaki Nakagami.

O Maverick Vinales είχε έναν απογοητευτικό αγώνα στην 11η θέση, ενώ την 15άδα έκλεισαν οι Luca Marini, Danilo Petrucci, Lorenzo Salvadori και Iker Lecuona.

Τεράστια απογοήτευση για τους Alex Rins και Johann Zarco, οι οποίοι είχαν πτώση όντας στο βάθρο. Ιδιαίτερα στη περίπτωση του Rins, o οποίος πάλευε για τη νίκη με τον Quartararo. Από τον αγώνα είχαν πτώση επίσης οι Valentino Rossi και Jack Miller.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αποτελέσματα GP Πορτογαλίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles