spot_img

GP Στυρίας QP: Στην pole o Espargaro για 0.022s

O Pol Espargaro ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των κατατακτήριων δοκιμών για το GP Στυρίας, παίρνοντας την pole position σε μια εντυπωσιακή μάχη.

O Ισπανός μπήκε στα τελευταία λεπτά και έδειξε τη δυναμική του, γράφοντας έναν εντυπωσιακό χρόνο και πήρε τη παρθενική του pole position στο MotoGP. Με το μαλακό πίσω ελαστικό, έδωσε μια φοβερή μάχη και σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1:23.580. Και λέμε κλειστή μάχη, διότι ο εκπληκτικός Takaaki Nakagami πήρε το καλύτερο αποτέλεσμα της καριέρας του με την 2η θέση και έχασε την pole position για 0.022s με έναν φοβερό χρόνο στο πρώτο μισό της διαδικασίας με την Honda του 2019. Στην 3η θέση και ο ήρωας της ημέρας, ο εγχειρισμένος Johann Zarco, ο οποίος μπορεί αύριο να ξεκινάει από το pit-lane, όμως πέρασε από το Q1 και έμεινε 0.052s μακριά από τον Espargaro και αύριο μπορεί να διεκδικήσει αρκετούς βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 22 Αυγούστου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Joan Mir αύριο θα δει την Suzuki του να ξεκινά από την πρώτη σειρά και άφησε πίσω του τον Jack Miller, o οποίος θα είναι απογοητευμένος που δεν ήταν η ταχύτερη Ducati στη πίστα, όντας 0.120s μακριά από τη κορυφή. Ο Maverick Vinales ήταν για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα η ταχύτερη Yamaha και είναι σε καλή θέση για να μπορέσει να διεκδικήσει τουλάχιστον το βάθρο στον αυριανό αγώνα. Ο Alex Rins βρέθηκε στην 7η θέση μπροστά από τον Miguel Oliveira, ο οποίος βελτιώνεται σε κάθε αγωνιστικό τριήμερο.

Απογοητευμένος πρέπει να νιώθει ο Andrea Dovizioso, o οποίος βρέθηκε μόλις στην 9η θέση, μπροστά από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Fabio Quartararo, o οποίος έκανε τον 10ο χρόνο, 0.286s πίσω από τον Espargaro. Oι Franco Morbidelli και Danilo Petrucci έκλεισαν τη πρώτη 12άδα των κατατακτήριων δοκιμών.

Ο Iker Lecuona ήταν εντυπωσιακός στο Q1 και θα ξεκινήσει από την τέταρτη σειρά αύριο, ενώ ο Valentino Rossi δεν κατάφερε να προκριθεί, έχοντας πτώση στη τελευταία του προσπάθεια.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αποτελέσματα QP για το GP Στυρίας του MotoGP

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles