spot_img

GP Στυρίας: Το πρόγραμμα του αγωνιστικού τριημέρου

Το GP Στυρίας, ο δεύτερος αγώνας της Formula 1, πλησιάζει και ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για άπλετη δράση στην πίστα του Red Bull Ring.

Η επιστροφή της Formula 1 μόνο βαρετή δεν μπορούσε να χαρακτηριστεί, μιας και η πρεμιέρα μας χάρισε πολλές ανατροπές και μεγάλο νικητή τον Valtteri Bottas με την Mercedes W11. O δεύτερος αγώνας για το 2020, έρχεται μόλις 7 ημέρες αργότερα και πάλι από τη πίστα του Red Bull Ring στα βουνά του Spielberg.

Η περιοχή φημίζεται για τις απότομες αλλαγές καιρού και θερμοκρασίας, με την τωρινή πρόβλεψη να κάνει λόγο για βροχή μόνο το Σάββατο. Τόσο την Παρασκευή αλλά και την Κυριακή προβλέπεται ηλιοφάνεια, αλλά την ημέρα του αγώνα η θερμοκρασία θα είναι αρκετά χαμηλή στους 21 βαθμούς, κάτι το οποίο θα μεταβάλει τις ισορροπίες.

Όσον αναφορά την έκβαση του αγώνα, η Mercedes έδειξε να είναι το ταχύτερο μονοθέσιο στην πίστα, με την Red Bull κοντά, αλλά όχι τόσο ώστε να απειλήσει. Επιπλέον η αξιοπιστία θα είναι μεγάλος παράγοντας, μιας και στον πρώτο αγώνα είδαμε μόλις 11 μονοθέσια να τερματίζουν και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιμετωπίσουν οι ομάδες το επερχόμενο GP.

Δείτε το πρόγραμμα του GP Στυρίας

Παρασκευή Free Practice 1 12:00 – 13:30
Free Practice 2 16:00 – 17:30
Σάββατο Free Practice 3 13:00 – 14:00
Qualifying 16:00 – 17:00
Κυριακή Race 16:10

 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Άκου επίσης την εκπομπή “Slipstream”, στην οποία αναλύουμε όλα όσα έγιναν στο GP Αυστρίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles