spot_img

GP Τσεχίας FP3: Στην κορυφή ο Morbidelli

Το FP3 του GP Τσεχίας είδε τον Franco Morbidelli να κάνει τον ταχύτερο χρόνο, χωρίς να βρίσκονται πολύ πίσω οι υπόλοιποι.

Ο Ιταλός αναβάτης αξιοποίησε την δυναμική της μοτοσικλέτας του και κατετάγη 1ος με το χρονόμετρο να σταματάει στο 1:56.037, γύρος που τον έθεσε στην κορυφή της κατάταξης των συνδυασμένων χρόνων γύρου από τις ελεύθερες δοκιμές. Συνεχίζοντας να κρατά ψηλά τη σημαία για την Ducati, ο Johann Zarco ολοκλήρωσε τη διαδικασία στην 2η θέση με χρόνο μόλις 0.016s πιο αργό από αυτόν του Morbidelli, μπαίνοντας “σφήνα” ανάμεσα στις δύο SRT Yamaha.

Ακολούθησε ο Paul Espargaro με την KTM και στην πέμπτη θέση της κατάταξης βρέθηκε ο Valentino Rossi, ο οποίος για πολύ λίγο διάστημα βρέθηκε πρωτοπόρος στους χρόνους. Δεν μπόρεσε ωστόσο να βελτιώσει το 1:56.150 που σημείωσε λίγα λεπτά πριν το τέλος της διαδικασίας.

Ο Aleix Espargaro, όπως και ο αδερφός του, διατήρησε τον καλό ρυθμό που έχει δείξει έως τώρα στο διήμερο και κατέλαβε την 6η θέση, ενώ ο Joan Mir ήταν και πάλι ο ταχύτερος αναβάτης για την Suzuki και έγραψε τον 7ο ταχύτερο χρόνο. Την δεκάδα έκλεισε ο πολύ βελτιωμένος σε σχέση με χτες Cal Crutchlow, ο Maverick Vinales και ο επίσης βελτιωμένος Danilo Petrucci. Ο Miguel Oliveira ήταν ο μόνος που δεν βελτίωσε τον χρόνο του από το FP2, καθώς είχε πτώση στη στροφή 13 στον γρήγορο γύρο του και έμεινε εκτός 10άδας, όπως κι ο Takaaki Nakagami, παρά το χτεσινό δυναμικό ξεκίνημά του.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αξίζει να σημειωθεί πως τους πρώτους 10 αναβάτες της κατάταξης χώρισαν μόλις 0.257s, ενώ σχεδόν όλοι βρέθηκαν εντός δευτερολέπτου από τον χρόνο του Morbidelli. Με δεδομένες τις όλο και καλύτερες συνθήκες πίστας που θα επικρατήσουν, η μάχη των κατατακτήριων δοκιμών προμηνύεται μεγάλη και αναμένουμε την εξέλιξή της με ενδιαφέρον.

Αποτελέσματα FP3 του GP Τσεχίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles