spot_img

H Aston Martin δεν «πατάει φρένο» στο 2023

Ο επικεφαλής στο τμήμα απόδοσης της Aston Martin, Tom McCullough, διαβεβαίωσε πως η ομάδα παραμένει αφοσιωμένη στο πλάνο αναβαθμίσεων της AMR23 παρά την πτώση στην απόδοσή τους.

Το άκρως δυναμικό και ανταγωνιστικό ξεκίνημά της στη φετινή σεζόν της Formula 1 δεν κατάφερε να διατηρήσει η Aston Martin λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του Πρωταθλήματος. Ο Fernando Alonso πέτυχε έξι βάθρα στους πρώτους οχτώ αγώνες όμως με τις Mercedes-AMG, Scuderia Ferrari και McLaren να φέρνουν σημαντικές αναβαθμίσεις στα μονοθέσιά του η βρετανική ομάδα βρέθηκε να χάσει σταδιακά έδαφος. Ως αποτέλεσμα, ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει μείνει εκτός βάθρου γα τέσσερις συνεχόμενους αγώνες.

Παρά την «κοιλιά» στην απόδοση της ομάδας ο επικεφαλής στο τμήμα απόδοσης της Aston Martin, Tom McCullough, διαβεβαίωσε πως θα συνεχίζουν να αναβαθμίζουν το μονοθέσιο ενώ παράλληλα θα εργαστούν και στο μονοθέσιο του 2024.

«Έχουμε βάλει ως στόχο μας να συνεχίσουμε δυναμικά το πλάνο των αναβαθμίσεων κατά τη διάρκεια της χρονιάς και έχουμε το budget για να το πετύχουμε αυτό. Θέλουμε να συνεχίσουμε όσο μπορούμε την προσπάθεια αυτή σταδιακά μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος. Σε κάποιο σημείο θα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στη σεζόν του 2024, αλλά αυτή τη στιγμή έχουμε τη δυνατότητα να δουλεύουμε και στα δυο μονοθέσια. Μάλιστα κάποια από τα πράγματα που μάθαμε για το 2024 μπορούμε να εφαρμόσουμε και τώρα είτε είναι στο CFD, στην αεροδυναμική σήραγγα ή στο μηχανικό κομμάτι. Οπότε θα τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος».

Ακούστε την εκπομπή/podcast για τη Formula 1 με την ανάλυση του αγώνα στο Βέλγιο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles