spot_img

H Aston Martin δεν θα αντιγράψει αντίπαλες ομάδες

Η Aston Martin αναμένεται να ακολουθήσει διαφορετικά μονοπάτια σχεδιασμού τα επόμενα χρόνια και δεν θα αντιγράψει τις κορυφαίες ομάδες της Formula 1.

Το 2021 η ομάδα του Σίλβερστον που εισήλθε στη Formula 1 ως Jordan, μετονομάστηκε σε Aston Martin, αποκτώντας εργοστασιακό στάτους. Υπό την καθοδήγηση του Lawrence Stroll, με νέο εργοστάσιο τελευταίας τεχνολογίας βρίσκεται υπό κατασκευή, σε συνδυασμό με νέα αεροδυναμική σήραγγα. Η λειτουργία των εγκαταστάσεων θα ξεκινήσει σε διαφορετικές φάσεις, με την πρώτη να είναι το 2023.

Η βρετανική ομάδα έχει βάλει ως στόχο την κορυφή της Formula 1, όμως όλοι στις τάξεις της γνωρίζουν πως αυτό απαιτεί χρόνο. Στο διάστημα αυτό, η Aston Martin στρατολογεί προσωπικό, με στόχο τη διαρκή ενίσχυση, μέχρι να βρεθεί σε θέση να παλεύει για νίκες.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #104 με τα τελευταία νέα της Formula 1. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή Dan Fallows που μίλησε στο GPFans, θα χαράξει τη δική της πορεία στο σχεδιασμό του μονοθεσίου.

«Το σημαντικό για εμάς είναι να μην αντιγράψουμε αυτά που κάνουν οι ανταγωνιστές μας. Δεν πιστεύουμε πως αυτό θα μας κάνει να ξεπεράσουμε ομάδες όπως η Mercedes, η Red Bull ή η Ferrari. Οπότε πρέπει να βρούμε το δικό μας τρόπο να εξελιχθούμε και να κάνουμε πράγματα, αλλά αυτό θα πάρει χρόνο. Έχουμε ένα γκρουπ πολύ φιλόδοξων ανθρώπων και βλέποντας το νέο εργοστάσιο να παίρνει την τελική του μορφή, αναδεικνύεται η θέλησή μας να επιταχύνουμε το στόχο αναρρίχησης στο grid, ώστε να φτάσουμε σε σημείο να παίρνουμε νίκες. Αυτά που θα μας βοηθήσουν είναι το πάθος, το κίνητρο και η πίστη να φτάσουμε στην κορυφή».

To 2023 οδηγοί της Aston Martin θα είναι οι Fernando Alonso και Lance Stroll. Ο Ισπανός θα φορέσει τα πράσινα καλύπτοντας το κενό του Sebastian Vettel. H AMR23 θα παρουσιαστεί στις 13 Φεβρουαρίου.

Βαθμολογούμε από το 1 έως το 10 τις ομάδες της F1 για το 2022. Δείτε το βίντεο εδώ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles