spot_img

H Ferrari αλλάζει φιλοσοφία και μεταμορφώνεται στην Ισπανία

Η Scuderia Ferrari θα παρουσιαστεί με μία πολύ διαφορετική εμφάνιση στον αγώνα της Formula 1 στην Ισπανία, σε μία προσπάθεια να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Οι πολυαναμενόμενες αναβαθμίσεις της Scuderia Ferrari κατέφθασαν στην Ισπανία, εκεί που θα πραγματοποιηθεί το όγδοο Grand Prix της Formula 1 στη φετινή σεζόν. Η ιταλική ομάδα είχε ανακοινώσει πως θα ετοίμαζε ένα μεγάλο πακέτο για να βελτιώσει την απόδοσή της, το οποίο ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κάνει ντεμπούτο στην Ίμολα. Ωστόσο η ματαίωση του αγώνα άλλαξε τα πλάνα της Scuderia. Με δεδομένο πως στο Μονακό δεν θα είχε βγάλει ακριβή συμπεράσματα επέλεξε να παρουσιάσει τις μεγάλες αναβαθμίσεις στη Βαρκελώνη.

Το πακέτο αναβαθμίσεων περιλαμβάνει νέα sidepods, τα οποία διαφέρουν σημαντικά από την προηγούμενη έκδοση. Στο Μαρανέλο, βλέποντας πως και το φετινό πρωτάθλημα απομακρύνεται με γοργούς ρυθμούς οδηγήθηκαν σε αλλαγή φιλοσοφίας. Πλέον κινούνται στο μονοπάτι που έχει χαράξει η Red Bull Racing, η οποία βαίνει ολοταχώς για το δεύτερο συνεχόμενο τίτλο της.

Η κύρια διαφορά στα νέα sidepods είναι η επιφάνειά τους, καθώς και το απότομο downwash που υπάρχει στο πίσω μέρος. Ακόμη μια αλλαγή είναι στις διαστάσεις τους, καθώς φαίνονται μικρότερα σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση. Έτσι, βελτιώνεται η αεροδυναμική και μειώνεται παράλληλα η αντίσταση αέρα.

Ακόμη μια σημαντική αναβάθμιση στην Ισπανία για τη Ferrari είναι το πάτωμα. Η νέα έκδοση διαφέρει σημαντικά από την προηγούμενη και από οποιαδήποτε άλλη ομάδα του grid.

Ωστόσο δεν πάει με όλα της τα όπλα στη μάχη της Ισπανίας. Ένα σημαντικό κομμάτι που δεν θα έχει η Ferrari στη διάθεσή της είναι η εμπρός ανάρτηση.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream, με την ανάλυση του Grand Prix Μονακό. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles