spot_img

GP Ισπανίας FP1: Ταχύτερος με διαφορά ο Verstappen

O Max Verstappen ήταν ο ταχύτερος οδηγός στo FP1  της Formula 1 στην πίστα της Βαρκελώνης για το GP Ισπανίας.

Ταχύτερος οδηγός στο FP1 ήταν ο Max Verstappen με χρόνο στο 1:14,606. Ο Ολλανδός της Red Bull Racing σημείωσε την ταχύτερη επίδοσή του με τη μαλακή γόμα ελαστικών και ήταν 0,7 δευτ. ταχύτερος του teammate του, Sergio Perez. Στην 3η θέση της κατάταξης ήταν ο Esteban Ocon, ο οποίος συνεχίζει να εντυπωσιάζει λίγες ημέρες μετά το βάθρο του στο Μονακό.

Στην 4η θέση ήταν ο Nyck de Vries της Scuderia AlphaTauri, σε μία θέση που δεν τον είχαμε συνηθίσει. Πίσω του ήταν η δεύτερη A523 της Alpine, ενώ ο τελευταίος οδηγός που ήταν στο ίδιο δευτερόλεπτο με τον Verstappen ήταν ο Fernando Alonso.

Θετική ήταν η εμφάνιση του Kevin Magnussen στην 7η θέση, μπροστά από τους οδηγούς της Scuderia Ferrari. O Charles Leclerc ήταν ταχύτερος του Carlos Sainz, με τον Μονεγάσκο να μην έχει το νέο πακέτο αναβαθμίσεων της ιταλικής ομάδας. Την πρώτη 10άδα «έκλεισε» ο George Russell της Mercedes-AMG.

Οι διαφορές ήταν αρκετά μικρές στο FP1, ωστόσο οι ομάδες είχαν το μυαλό τους στη βέλτιστη λειτουργία των μονοθεσίων τους. Η πίστα της Βαρκελώνεις αναδεικνύει τις αρετές κάθε μονοθεσίου, με την αεροδυναμική απόδοση να παίζει καθοριστικό ρόλο.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #114, με την ανάλυση του Grand Prix Μονακό. 

Η δράση συνεχίζεται στις 18:00 ώρα Ελλάδος με τη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών.

Αποτελέσματα FP1 GP Ισπανίας           

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles