spot_img

H Ferrari δεν μπορεί να κατανοήσει τα προβλήματα του Leclerc

Άγνωστοι είναι οι λόγοι που οδήγησαν τον Charles Leclerc σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό τριήμερο στην Ισπανία σύμφωνα με την ίδια τη Scuderia Ferrari.

Διαφορετικά περίμενε η Scuderia Ferrari το φετινό Grand Prix Ισπανίας της Formula 1. Βλέποντας τη φετινή σεζόν να εξελίσσεται απογοητευτικά, η ιταλική ομάδα παρουσίασε το πολυαναμενόμενο πακέτο αναβαθμίσεων που μεταμόρφωσε την SF-23.

Όμως, το τριήμερο δεν εξελίχθηκε όπως υπολόγιζε, με τον Carlos Sainz να τερματίζει στην 5η θέση, ενώ ο Charles Leclerc ήταν εκτός βαθμών, στη φτωχή 11η θέση. Το τριήμερο του Μονεγάσκου είχε επηρεαστεί το Σάββατο όταν αποκλείστηκε από το Q1, με τη Ferrari να αποφασίζει αλλαγές στην SF-23 του πριν τον αγώνα, με αποτέλεσμα να εκκινήσει από το pit lane.

Μετά το Grand Prix, o επικεφαλής της Scuderia Ferrari, Fred Vasseur, εμφανίστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος μιλώντας στο Sky Sport.

«Δεν ξέρουμε τι συνέβη με τον Charles. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε την έρευνα που θέλαμε λόγω των κανονισμών. Όμως κάναμε αλλαγές ώστε να μπορεί να αγωνιστεί. Πρέπει να αναλύσουμε το μονοθέσιο στο εργοστάσιο. Δεν είχαμε ρυθμό με τη μεσαία γόμα ελαστικών. Ανησυχούσαμε για τη σκληρή γόμα γιατί ο Charles είχε προβλήματα. Στο τέλος, ο Κάρλος ήταν καλύτερος με τη σκληρή γόμα. Δεν έχουμε σταθερό ρυθμό από το ένα stint στο άλλο».

Μην χάσετε απόψε στις 21:00 την εκπομπή Slipstream #116 με την ανάλυση του Grand Prix Ισπανίας. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles