spot_img

H Ferrari εκθείασε τον Verstappen για την απίθανη σεζόν του

Στη Scuderia Ferrari έκαναν το καλύτερο δυνατό κομπλιμέντο στον Max Verstappen και τη σεζόν «από άλλο πλανήτη» που είχε στο 2023.

Από όλες τις πλευρές ο Max Verstappen δέχεται εύσημα για τις φετινές του επιδόσεις. Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull Racing, έφτασε στον τρίτο τίτλο της καριέρας του με στιλ.

Συνολικά 19 νίκες σε 22 Grand Prix και αμέτρητα ρεκόρ που σε κάνουν να χάνεσαι στην ανάγνωση συνθέτουν τη φετινή χρονιά του 26χρονου. Πίσω από το τιμόνι της RB19 ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος και δύσκολα θα ξαναδούμε τέτοια εμφάνιση στο άμεσο μέλλον.

Για τις επιδόσεις του Verstappen μίλησε ο επικεφαλής της Scuderia Ferrari, Fred Vasseur. Ο Γάλλος αναφέρθηκε με θαυμασμό για τα όσα έκανε ο Ολλανδός, ενώ παράλληλα έκανε και μία παραδοχή για μία σημαντική αδυναμία των άλλων εννέα ομάδων του grid.

«Έκανε τρομερή δουλειά. Έδινε μάχη με τον Sergio Perez για τους δύο με τρεις πρώτους αγώνες. Έκτοτε ήταν σε άλλο πλανήτη. Δεν έκανε κανένα λάθος στη φετινή χρονιά. Για τις κακές κατατακτήριες δοκιμές στην Τζέντα έφταιγε ένα πρόβλημα που είχε. Πάντα έκανε τη σωστή δουλειά, είχε καλές εκκινήσεις και ποτέ δεν είχε επαφές. Η μόνη παραφωνία ήταν στο Λας Βέγκας, όμως δεν θέλω να πω πως του ασκήσαμε πίεση γιατί δεν θα είναι αλήθεια. Στο Άμπου Ντάμπι δεν είχε ούτε εκεί πίεση, αλλά ήταν σίγουρα πιο πιεσμένος απ’ ότι στο Ζάντβορτ που έβρεχε. Αναμφίβολα φέτος ήταν κυρίαρχος».

H Ferrari στοχεύει το 2024 να παλέψει και πάλι για το πρωτάθλημα της Formula 1. Για το λόγο αυτό στο εργοστάσιο του Μαρανέλο δουλεύουν πολύ σκληρά ώστε να μπορέσουν να καλύψουν τη διαφορά από τη Red Bull Racing και να την ξεπεράσουν.

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1, Slipstream #131, με την ανάλυση του GP Άμπου Ντάμπι. Πατήστε εδώ για να την ακούσετε. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles