spot_img

Υπαρκτό το σενάριο επιστροφής του Michael Masi

H FIA δεν απέκλεισε την επιστροφή του Michael Masi, εφόσον οι υπηρεσίες του είναι αναγκαίες για την παγκόσμια ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα πρόσωπα της σεζόν του 2021 ήταν αναμφίβολα ο Michael Masi. Ο τότε Διευθυντής Αγώνων της Formula 1 ήταν στο προσκήνιο συχνά-πυκνά, ενώ ο ρόλος που έπαιξε στον τελικό του Άμπου Ντάμπι αποτελεί μέχρι σήμερα αφορμή για συζήτηση.

Η έρευνα της FIA σχετικά με τους χειρισμούς του στους τελευταίους γύρους του αγώνα της Γιας Μαρίνα ήταν αφορμή να χάσει τη θέση του, ενώ μερικούς μήνες μετά αποχώρησε πλήρως από την FIA.

O πρόεδρος της FIA, Mohammed Ben Sulayem, μίλησε στο AP Sport σχετικά με το ενδεχόμενο να γυρίσει ο Michael Masi στην παγκόσμια ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού, δύο χρόνια μετά το Άμπου Ντάμπι του 2021.

«Πάντα ζητάω συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να απολογηθώ για κάτι που έγινε πριν αναλάβω το ρόλο μου. Αν θέλετε εντάξει, θα απολογηθώ αλλά θα φέρω πίσω τον Michael Masi. Πιστεύετε πως είναι σωστό αυτό; Ο καημένος έχει δεχθεί κάθε είδους επίθεση. Η ζωή του έγινε κόλαση. Αν οι ανάγκες της FIA είναι τέτοιες, που ο Masi είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τη δουλειά, τότε ο Masi θα επιστρέψει. Θα τον φέρω στην FIA».

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1, Slipstream #131, με την ανάλυση του GP Άμπου Ντάμπι. Πατήστε εδώ για να την ακούσετε. 

Στις δηλώσεις του δεν ανέφερε πουθενά το όνομα του Lewis Hamilton ή της Mercedes. Όσο για την ερώτηση σχετικά με το αν θα άλλαζε το αποτέλεσμα του Άμπου Ντάμπι, ο Sulayem απάντησε.

«Αρκετοί άνθρωποι απειλούσαν τη ζωή μου επειδή είχα τη δύναμη να αλλάξω το αποτέλεσμα (σ.σ. Άμπου Ντάμπι 2021). Αυτό που έχω να πω όμως είναι πως ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου ανάμεσα στην Αγγλία και τη Γερμανία ήταν δίκαιος; Άλλαξαν το αποτέλεσμα; Όχι. Το έδωσαν στη Γερμανία; Όχι»

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles