spot_img

H Ferrari στοχεύει μέγιστα επίπεδα κάθετης δύναμης με την «ακραία» SF1000

Η Ferrari αποκάλυψε την SF1000, το μονοθέσιο με το οποίο θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του 2020 και θα τεθεί απέναντι στην Mercedes.

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν σε μια εντυπωσιακή τελετή στο Teatro Valli στη Βόρεια Ιταλία, με το προσωπικό της ομάδας, μαζί με τα μεγάλα κεφάλια της Scuderia. Όταν έγινε η αποκάλυψη της νέας SF1000, η οποία είναι σε ένα πιο σκούρο κόκκινο χρώμα σε σχέση με την SF90-H στην οποία βασίστηκε.

Η δουλειά που έγινε στο εργοστάσιο κατά τη διάρκεια του χειμώνα ήταν έντονη για όλο το προσωπικό, με τον επικεφαλής της ομάδας, Mattia Binotto να μιλάει για τη νέα Ferrari.

Οι κανονισμοί παρέμειναν σταθεροί το 2020, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να μεταμορφώσουμε τελείως το μονοθέσιο. Το αρχικό σχέδιο του φετινού μονοθεσίου ήταν το περσινό, η SF90. Αλλά φέτος σίγουρα, ήμασταν ακραίοι σε όλη τη διάρκεια σχεδιασμού, όσο περισσότερο μπορούσαμε. Εξελίξαμε το μονοθέσιο προσπαθώντας να έχουμε τη μέγιστη αεροδυναμική, καθώς θέσαμε ως προτεραιότητα να φτάσουμε στα όρια με την κάθετη δύναμη. Ολόκληρο το μονοθέσιο, το σασί, η διάταξη της κινητήριας μονάδας, το κιβώτιο έχουν τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε η μορφή να είναι όσο το δυνατόν στενότερη γίνεται. Πιστεύω πως αυτό είναι αρκετά εμφανές.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η Ferrari SF1000 θα πατήσει για πρώτη φορά πίστα στις 19 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη, στα πλαίσια του πρώτου χειμερινού τεστ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles