spot_img

H πιο cringe στιγμή του GP Λας Βέγκας (vid)

To GP Λας Βέγκας μας χάρισε έναν συναρπαστικό αγώνα όμως είχε και μία από τις πιο cringe στιγμές στη φετινή σεζόν της Formula 1.

Οι Αμερικανοί οργάνωσαν ένα πραγματικό σόου στο Λας Βέγκας για τη μεγάλη επιστροφή της Formula 1 μετά από 41 χρόνια. Πόνταραν στα πιο γερά διαθέσιμα χαρτιά, για να μετατρέψουν τον αγώνα στη Νεβάδα στο απόλυτο υπερθέαμα. Και τα κατάφεραν.

Υπήρξαν όμως και οι αμήχανες στιγμές, όπως αυτή που θα σας παραθέσουμε. Αφορά στο τελετουργικό παρουσίασης των οδηγών πριν το καθιερωμένο parade. Εκεί, ρόλο εκφωνητή είχε μία φιγούρα γνώριμη για τους λάτρεις των μαχητικών σπορ. Ο λόγος για τον εκφωνητή του UFC, Bruce Buffer.

Μην χάσετε απόψε στις 21:00, την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Λας Βέγκας. Βρείτε το link πατώντας εδώ.

Ο 66χρονος καλούσε έναν-έναν τους οδηγούς, κάνοντας μία μικρή εισαγωγή με τον δικό του, μοναδικό τρόπο. Μόνο που στην περίπτωση του Sergio Perez μάλλον το παράκανε Ενδεχομένως παρασύρθηκε από τους ένθερμους υποστηρικτές του Μεξικανού και προσφωνώντας τον, ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο και σε απόσταση αναπνοής. Πάνω στο ρινγκ οι μαχητές συνήθως ανταποκρίνονται με κραυγές και άλλες χαρακτηριστικές κινήσεις ετοιμότητας για τη μάχη.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Βραζιλίας. Για περισσότερα πατήστε στο παρακάτω βίντεο. 

Αντίθετα ο Perez ήταν χαλαρός, με τα χέρια στις τσέπες και ένα αμήχανο χαμόγελο. Ο οδηγός της Red Bull Racing περίμενε μία ερώτηση ή έστω να του δώσει τον λόγο ο Buffer, που όμως μετά τη λυρικότητα της στιγμής, αποτραβήχτηκε αφήνοντας τον Πέρεζ στα στιγμές ακόμα μεγαλύτερης αμηχανίας.

Μετά από μερικά βήματα μπρος-πίσω, ο 33χρονος αναρωτιέται δυνατά: «Που υποτίθεται πως πρέπει να πάω;». Δείτε το τετ α τε των δύο ανδρών, στο video που ακολουθεί…

 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles