spot_img

Η Toyota αναβάθμισε και έκανε τη Supra καλύτερη από ποτέ (photos)

Με μια γενναία δόση τρέλας, η Toyota κατέβηκε στη SEMA και εξέπληξε τους πάντες με την Supra, η οποία φέρει πάνω της χαρακτηριστικά από το παρελθόν που εντυπωσιάζουν.

Με γνώμονα τη φαντασία και την τόλμη, η Toyota παρουσίασε στην έκθεση βελτιώσεων της SEMA μοντέλα της Supra, δείχνοντας το δρόμο για το πού μπορεί να φτάσει το μοντέλο. Η συγκεκριμένη είναι η Heritage Edition που προσφέρει εξωτερικές και εσωτερικές αλλαγές προς το καλύτερο, με εμφάνιση πιο άγρια από ποτέ. Το καλύτερο όμως είναι το γεγονός πως φορά την αυθεντική MK.IV πίσω αεροτομή της Supra.

Toyota SupraΑίσθηση φυσικά προκαλεί και ο εντυπωσιακός πίσω διαχύτης με τη νέα εξάτμιση του πρωτότυπου αυτού μοντέλου. Ειδικά στην έκδοση GR Supra 3000GT Concept με το πιο φαρδύ body kit, τα αποτελέσματα είναι ακριβώς αυτό που ονειρεύεται ο αυθεντικός petrolhead. Η ανάρτηση του μοντέλου είναι ρυθμιζόμενη με μεγάλα δισκόφρενα της Brembo, ενώ οι ζάντες δεν γινόταν να μην είναι 19 ιντσών. Στο εσωτερικό βλέπουμε επίσης μπάκετ καθίσματα που συντελούν στο καλύτερο μοντέλο της νέας Supra που έχουμε δει έως σήμερα.

Toyota SupraToyota Supra

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles