spot_img

H Williams διέψευσε πως θα πουληθεί στην Porsche

Mε επίσημη ανακοίνωσή της, η Williams Racing αρνήθηκε τις τελευταίες φήμες που έκαναν το γύρο των social media πως θα πουληθεί στην Porsche.

Μπορεί πολλοί να ενθουσιάστηκαν από τα πρωινά σενάρια συνεργασίας της Williams με την Porsche ή ακόμα και εξαγορά της βρετανικής ομάδας της Formula 1 από τη γερμανική εταιρεία, όμως φαίνεται πως είναι… άνθρακας ο θησαυρός.

Παρά το ντόρο που δημιούργησε το video teaser που η Porsche δημοσίευσε στο λογαριασμό της ομάδας της για τη Formula E στο Instagram και να μην έκανε τίποτα για να ανακόψει το κύμα ενθουσιασμού που ήταν εμφανές στα σχόλια, δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη σχετικά.

Αν και το teaser μιλούσε για 16 Ιανουαρίου άρα έχουμε αρκετές ώρες ακόμα περιθώριο, ήρθε η τοποθέτηση εκπροσώπου της ιστορικής ομάδας στο motorsportweek.com, να σβήσει τη φωτιά.

«Οι φήμες πως η Williams Racing πωλείται, είναι ανακριβείς. Είμαστε ανοιχτοί σε συζητήσεις με κατασκευαστές σχετικά με την παροχή κινητήρων από το 2026 όταν και θα έχουμε νέους κανονισμούς για τις υβριδικές μηχανές. Είμαστε χαρούμενοι με τη σχέση μας με τη Mercedes (σ.σ. που παρέχει μονάδες ισχύος από το 2014) και εκτιμάμε όλες της προσπάθειές της», ανέφερε εκπρόσωπος της Williams που δεν κατονομάστηκε.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #104 με τα τελευταία νέα της Formula 1.

Τα παραπάνω δίνουν τέλος στα σενάρια εξαγοράς αλλά αφήνουν ανοιχτή την πόρτα της συνεργασίας σε επίπεδο παροχής κινητήρων. Άλλωστε είναι σαφές πως η Porsche ψάχνει άλλο συνεργάτη μετά το ναυάγιο των επαφών με τη Red Bull Racing.

Όσο για τη Williams, από το 2020 έχει φύγει από τα χέρια της οικογένειας του Sir Frank Williams και ανήκει στην αμερικανικών συμφερόντων Dorilton Capital.

Βαθμολογούμε από το 1 έως το 10 τις ομάδες της F1 για το 2022. Δείτε το βίντεο εδώ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles