spot_img

Wolff: Θέμα χρόνου η ανανέωση του Hamilton»

Την αβεβαιότητα σχετικά με το μέλλον της Mercedes-AMG και του Lewis Hamilton διέγραψε ο Toto Wolff υποστηρίζοντας πως είναι ζήτημα χρόνου να πάρουν μια κοινή απόφαση καθώς βαδίζουν προς την ίδια κατεύθυνση.

Στα τέλη του 2021 ο Lewis Hamilton υπέγραψε πολυετή συμφωνία με την Mercedes-AMG, η οποία λήγει στα τέλη του 2023. Ο 7-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει ξεκαθαρίσει αρκετές φορές πως όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με κάποια άλλη ομάδα, αλλά και πως δεν σκοπεύει να αποχωρήσει άμεσα από τον χώρο της Formula 1. Ακόμα όμως αναμένουμε και επίσημα οι δυο άκρες να επισημοποιήσουν το κοινό του μέλλον στο χώρο.

Ο επικεφαλής της γερμανικής ομάδας, Toto Wolff, υποστηρίζει πως η ανανέωση της συνεργασίας τους θα μοιάζει με υπόθεση ρουτίνας.

«Έχουμε ένα ολόκληρο χρόνο μπροστά μας και έχουμε τον ίδιο παρονομαστή. Τα τελευταία δέκα χρόνια η σχέση μας έχει δυναμώσει και είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στην Ευρώπη, να συναντηθούμε, να διαφωνήσουμε σε κάποια πράγματα και στο τέλος να τα βρούμε».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #104 για τον κόσμο της Formula 1. 

Αν πολλά θα μπορούσαν να είναι τα σενάρια για την συνέχεια ή και πιθανή λήξη της καριέρας του Βρετανού στην Formula 1, να επεκτείνει την συνεργασία του με την γερμανική ομάδα είναι το πιο πιθανό αλλά και παράλληλα η πιο φυσική επιλογή. Σίγουρα θα είχε απίστευτο ενδιαφέρον να τον δούμε να επιστρέφει στην McLaren, η ομάδα με την οποία έκανε το ντεμπούτο του την Formula 1 το 2007, ή ως teammate του Max Verstappen στην Red Bull Racing.

Τα δεσμά όμως με την Mercedes και τον ίδιο είναι πλέον πολύ δυνατά. Μετά από μια άκρως απογοητευτική σεζόν η ομάδα θέλει να επιστρέψει στην μάχη της κορυφής και ο Hamilton δηλώνει διατεθειμένος να τα δώσει όλα στην προσπάθεια αυτή.

Βαθμολογούμε από το 1 έως το 10 τις ομάδες της F1 για το 2022. Δείτε το βίντεο εδώ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles