spot_img

Hamilton: «Χειρότερός μας αγώνας στη χρονιά το Μεξικό»

Ο Lewis Hamilton πιστεύει πως η Mercedes θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα στον επόμενο αγώνα της χρονιάς και προετοιμάζεται για ένα δύσκολο τριήμερο.

Ο Βρετανός πηγαίνει στο Μεξικό με 64 βαθμούς διαφορά στη βαθμολογία από τον Valtteri Bottas και αν η διαφορά αυτή αυξηθεί κατά 15 βαθμούς, τότε θα γίνει για 6η φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Η ιστορία όμως δεν είναι υπέρ της Mercedes, έχοντας κερδίσει τελευταία φορά εκεί το 2016.

Ο Hamilton πιστεύει πως η φιλοσοφία στο μονοθέσιο της Mercedes είναι αντίθετη με τα χαρακτηριστικά της πίστας Autodromo Hermanos Rodriguez και αυτό θα τους δυσκολέψει ιδιαίτερα στη προσπάθεια για ακόμα μια νίκη στο 2019.

Θα είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Στο παρελθόν είχαμε κάποιους σοκαριστικούς αγώνες, παρά το ό,τι κερδίσαμε εκεί τον τίτλο. Το Μεξικό είναι γενικά η χειρότερη πίστα για εμάς, με δεδομένο το πώς έχει στηθεί το μονοθέσιό μας. Ελπίζω σε ένα καλύτερο αγώνα από την Ιαπωνία, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσουμε τη Ferrari με αυτές τις πολύ μεγάλες ευθείες. Δεν έχουμε καμία ελπίδα να περάσουμε εκεί, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ακόμα κι αν δούμε και τους υπόλοιπους, η McLaren είναι εξαιρετική στις ευθείες, όπως και  Red Bull, οπότε περιμένω πως θα είναι αρκετά παράξενο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Όσο για τις ελπίδες του να εξασφαλίσει το πρωτάθλημα οδηγών στο Μεξικό, ο Hamilton δεν ήταν αισιόδοξος και περιμένει η μάχη να συνεχιστεί και στους επόμενους αγώνες.

Δεν περιμένω πως θα κριθεί ο τίτλος στο Μεξικό. Πιστεύω πως θα δώσουμε μάχη με τον Valtteri για πολλούς ακόμα αγώνες.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles