spot_img

Hamilton: «Δεν είναι εύκολο για έναν οδηγό να είναι teammate μου»

Ο Lewis Hamilton χαρακτήρισε τον Valtteri Bottas ως έναν από τους πιο πνευματικά δυνατούς οδηγούς, ενώ τόνισε την δυσκολία να αγωνίζεται κάποιος ως teammate του.

Το 2020 είδαμε τον Βρετανό οδηγό να κυριαρχεί σχεδόν σε ολόκληρη την αγωνιστική σεζόν και να κατακτά τον έβδομο τίτλο της καριέρας του. Για τον teammate του όμως Bottas, αν και το ξεκίνημα της σεζόν έμοιαζε πολλά υποσχόμενο, η απόδοση του έδειχνε ολοένα και να φθίνει.

Διαβάστε επίσης: Στόχος της Williams οι Alfa Romeo και Haas

Παρά την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, τις δυο νίκες και πέντε pole positions πολλοί έχουν χαρακτηρίσει την χρονιά του Φιλανδού ως όχι και τόσο επιτυχής.

Όταν λέω πως οφείλουμε να δώσουμε στο Valtteri περισσότερο σεβασμό, είναι γιατί πρέπει να αναλογιστούμε με ποιον είναι αντιμέτωπος. Δεν είναι εύκολο για ένα οδηγό να είναι teammate μου. Αντιμετώπιζε κάθε αγωνιστικό σαββατοκύριακο με την ίδια θετική νοοτροπία, παρά το αποτέλεσμα. Αυτό είναι ένα κοινό που έχουμε μεταξύ μας και πραγματικά θεωρώ πως είναι ένας από τους πιο δυνατούς οδηγούς εκεί έξω. Δεν παραπονιέται για το μονοθέσιο όταν κάτι δεν πάει καλά και απλά προσπαθεί να βελτιωθεί.

Ακούστε τη πρώτη εκπομπή “Slipstream” του 2021 και καλεσμένους τις ΦορμουΛέρες.

Ο Bottas έχει ανανεώσει το συμβόλαιο με την Mercedes για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, ενώ είμαστε ακόμα εν αναμονή ως προς τον Hamilton. Θα δούμε άραγε τον Bottas 2.0 να επιστρέφει την επόμενη σεζόν;

Πιστεύω βελτιώνεται όλο και περισσότερο κάθε χρονιά. Πάντα προσπαθεί να ανεβάζει τον πήχη σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. Όπως είδαμε και φέτος, παρά την βαθμολογική διαφορά, στις κατατακτήριες είχαμε τις μικρότερες διαφορές στους χρόνους μας.

Οι Hamilton και Bottas έχουν συνυπάρξει teammate για 78 αγώνες και βρίσκονται στην 5η θέση της σχετικής λίστας. Στη κορυφή είναι οι Michael Schumacher και Rubens Barichello με 104.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε τους αγώνες Ουγγαρίας και Κίνας για το eSports Πρωτάθλημα, F1 Greek Mini Series.

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles