spot_img

Στόχος της Williams οι Alfa Romeo και Haas

Ο George Russell δήλωσε πως η Williams πρέπει να ξεπεράσει στην βαθμολογία τις Alfa Romeo και Haas το 2021.

Το 2020 αποτέλεσε τη χειρότερη σεζόν της ομάδας του Grove όσον αφορά τη θέση στο Πρωτάθλημα. Κανένας εκ των οδηγών της δεν κατάφερε να βαθμολογηθεί στους 17 αγώνες που έγιναν.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 9 Ιανουαρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Όμως, αξίζει να σημειωθεί πως η FW43 στη πλειοψηφία των αγώνων δεν ήταν το χειρότερο μονοθέσιο. Σε πολλές περιπτώσεις, ο Russell έπαιρνε πρόκριση για το Q2 ενώ ο Nicholas Latifi μπορούσε να ξεπεράσει τουλάχιστον τις Haas.

Τώρα, ο Βρετανός μιλάει για το 2021 και την ευκαιρία που έχει η ομάδα να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Θέλουμε να σκοράρουμε βαθμούς το 2021. Δεν θα γίνουμε ξαφνικά ομάδα του midfield λόγω κανονισμών. Όμως, ο στόχος μας πρέπει να είναι η Alfa Romeo και η Haas. Αρχικά πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε την Haas. Μπορούμε να είμαστε στο επίπεδο της Alfa Romeo. Αλλά αν δούμε την πρόοδο την οποία κάνουμε, τότε είμαι σίγουρος πως θα την νικήσουμε. Πρέπει η διάθεσή μας να παραμείνει θετική στο εσωτερικό. Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε εάν έρθουν άσχημα αποτελέσματα, αλλά πρέπει να πιέσουμε να πάμε μπροστά την Williams.

Ακούστε την πρώτη εκπομπή “Slipstream” του 2021 με special guest τις ΦορμουΛέρες.

Το 2020 ήταν χρονιά ορόσημο για την Williams. Το ιδιοκτησιακό καθεστώς άλλαξε, με την Dorliton Capital να παίρνει τα ηνία από την οικογένεια Williams. Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει μια σειρά από αλλαγές, με βάση τον μελλοντικό σχεδιασμό.

Ο Jost Capito ανέλαβε ως CEO της ομάδας, ενώ ο Simon Roberts μονιμοποιήθηκε ως επικεφαλής. Παράλληλα, η ομάδα ανακοίνωσε πως από το 2022 που θα δούμε τις αλλαγές στους Τεχνικούς Κανονισμούς, θα προμηθεύεται κιβώτιο και υδραυλικά από την Mercedes.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μπορεί η Williams το 2021 να ξεπεράσει σε απόδοση τις Alfa Romeo και Haas;

Δείτε τους αγώνες ΗΠΑ και Βελγίου για το F1 Greek Mini Series.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles