spot_img

Hamilton: «Δεν σκοπεύω να πάω στην Ferrari»

Ο Lewis Hamilton, διέψευσε κάθε ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ferrari στο μέλλον, όμως δηλώνει και πάλι οπαδός της.

Το τελευταίο  διάστημα, βλέπουμε πάρα πολλά δημοσιεύματα που θέλουν τον Lewis Hamilton να μετακομίζει στην Ferrari όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με την Mercedes. Ο Βρετανός, έχει δηλώσει οπαδός της Scuderia στο παρελθόν, ενώ οι κακές γλώσσες λένε πως  Sebastian Vettel έχει δεσμευτεί με την Mercedes από το 2019.

Τώρα, ο Hamilton έρχεται ο ίδιος να τοποθετηθεί για τα εν λόγω δημοσιεύματα, λέγοντας πως δεν σκοπεύει να φύγει από την Mercedes.

Δεν σκοπεύω να πάω στην Ferrari. Ήθελα να διασφαλίσω, πως όταν ήρθα στο σπορ πως θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε δύο διαφορετικές ομάδες και να κερδίσω για δύο διαφορετικές ομάδες. Ο κόσμος έλεγε: Κέρδισες με την McLaren, όμως μπορείς να το κάνεις με άλλη ομάδα; Οπότε είμαι χαρούμενος που το έκανα. Είμαι μεγάλος οπαδός της Ferrari, είναι φανταστική ομάδα, αλλά λατρεύω εδώ που είμαι. Η ατμόσφαιρα είναι φανταστική στην ομάδα μου και έχουμε 1.800 εργαζομένους μόνο και μόνο για να κατασκευάσουν δύο μονοθέσια. Είναι απίστευτο. Λατρεύω το περιβάλλον στην ομάδα μου.

Τις φήμες περί μετακίνησης του Hamilton στην Ferrari, αναγκάστηκε να διαψεύσει ο Toto Wolff.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles