spot_img

Hamilton: «Η δυσκολότερη απόφαση της ζωής μου»

Ο Lewis Hamilton μίλησε για την απόφαση του να φύγει από τη Mercedes-AMG στο τέλος της φετινής χρονιάς καθώς ετοιμάζει βαλίτσες για Ferrari.

Η «βόμβα έσκασε»! Ο Lewis Hamilton θα αποχωρήσει από τη Mercedes-AMG F1 στο τέλος της φετινής σεζόν της Formula 1 σε μία κίνηση που αλλάζει τα πάντα στο σπορ.
Ο Βρετανός θα γίνει οδηγός της Scuderia Ferrari σε μία ιστορική συνεργασία ανάμεσα σε έναν οδηγό θρύλο, και την πιο επιτυχημένη ομάδα της F1.

Η απόφαση του Hamilton μόνο εύκολη δεν ήταν καθώς θα αποχωρηστεί την ομάδα της καρδιάς του με την οποία κέρδισε έξι παγκόσμιους τίτλους.

Σε δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με τη Mercedes o Hamilton είπε.

«Είχα 11 φοβερά χρόνια με τη Mercedes και είμαι υπερήφανος για όσα πετύχαμε μαζί. Η Mercedes είναι μέρος της ζωής μου από τότε που ήμουν 13 ετών. Είναι ένα μέρος στο οποίο έχω μεγαλώσει και η απόφαση να φύγω ήταν από τις δυσκολότερες της ζωής μου. Αλλά είναι η σωστή στιγμή να κάνω αυτό το βήμα. Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα μου πρόκληση. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για την τρομερή στήριξη της οικογένειας της Mercedes, ειδικά στον Toto για τη φιλία του και τις ικανότητές του ως ηγέτης. Είμαι 100% αφοσιωμένος ώστε να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό αυτή τη σεζόν και να κάνω ξεχωριστή την τελευταία μου χρονιά με τα ασημί βέλη».

Ακούστε την ΕΚΤΑΚΤΗ εκπομπή Slipstream #133 με την ανάλυση της μετεγγραφής-μαμούθ του Lewis Hamilton στη Scuderia Ferrari. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles