spot_img

Hamilton: «Η κόπωση που νιώθω από τον Covid είναι μεγάλη πρόκληση»

Ο Lewis Hamilton μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με την υγεία του και την απόδοση του εντός πίστας από τον Covid-19, καθώς και για την δυσφορία που ένιωσε στο GP Ουγγαρίας.

Το καλοκαιρινό διάλειμμα στην F1 δεν θα μπορούσε να έχει έρθει σε πιο κατάλληλη στιγμή για τον 7-φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή. Το GP Ουγγαρίας αποδείχθηκε ένας από τους πιο απαιτητικούς αγώνες της σεζόν για τον Βρετανό οδηγό.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 3 Αυγούστου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Μετά την μεγάλη ανατροπή που έφερε η σύγκρουση στον πρώτο γύρο, η Mercedes έκανε ένα τεράστιο στρατηγικό λάθος όταν έπεσε η κόκκινη σημαία. Στην επανεκκίνηση του αγώνα, ο Hamilton δεν μπήκε στα pits για αλλαγή γόμας, όπως κάθε άλλος οδηγός στο grid, με αποτέλεσμα να βρεθεί τελευταίος.

Δείτε το GP Μπαχρέιν για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα Formula 1.

Η μάχη να βρεθεί και πάλι στις θέσεις του βάθρου ήταν άκρως εξαντλητική, ειδικά με την τρομερή άμυνα του Fernando Alonso στους τελευταίους γύρους. Όπως δήλωσε ο ίδιος, υπάρχουν ακόμα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν, από όταν είχε προσβληθεί με τον ιό του Covid-19 πίσω στον Δεκέμβριο του 2020.

Είχα έντονη ζαλάδα στο βάθρο και η όρασή μου δεν ήταν καλή. Όλη την χρονιά προσπαθώ να είμαι σε καλή φυσική κατάσταση, ειδικά μετά τα όσα έγιναν πέρυσι με τον Covid. Δεν έχω ανοιχτεί σχετικά με την εμπειρία μου, αλλά με ταλαιπωρεί καιρό. Θυμάμαι τα συμπτώματα που είχα κι έκτοτε η προπόνησή μου είναι διαφορετική. Τα επίπεδα κόπωσης στα οποία μπορώ να ανταπεξέλθω είναι πολύ διαφορετικά και είναι μεγάλη πρόκληση. Ειδικά σήμερα με τις υψηλές θερμοκρασίες μάλλον ήταν λόγω αφυδάτωσης, ποιος ξέρει.

Παρόμοια κόπωση είχε βιώσει και στην πίστα του Silverstone στο προηγούμενο αγωνιστικό τριήμερο, όπου πέτυχε μια από τις πιο πολυσυζητημένες νίκες της καριέρας του. Πέρυσι, ο ίδιος δεν έκρυψε πως η ανάρρωση του από τον ιό ήταν πολύ δύσκολη.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Με τον προσωρινό αποκλεισμό του Sebastian Vettel, ο Hamilton βρέθηκε ξανά στην κορυφή του Πρωταθλήματος με 192 βαθμούς.

Μην χάσετε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Ουγγαρίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles