spot_img

Νέα διάκριση για τη Nissan

Η Nissan καταγράφει τις καλύτερες βαθμολογίες στην κατηγορία τεσσάρων μοντέλων της, στα βραβεία AutoPacific Vehicle Satisfaction 2021 των ΗΠΑ.

Τέσσερα από τα πιο δημοφιλή οχήματα της Nissan στις ΗΠΑ, τα Rogue (Χ-TRAIL για την Ευρώπη), Armada, Sentra και Versa, είναι τα καλύτερα στην κατηγορία τους, στα ετήσια βραβεία του AutoPacific Vehicle Satisfaction (VSAs) που διοργανώνονται για 25η χρονιά. Tα τέσσερα οχήματα είναι πλήρως ανασχεδιασμένα ή εκτενώς αναβαθμισμένα, ως μέρος του Nissan NEXT, του παγκόσμιου πλάνου μετασχηματισμού της εταιρείας, που περιλαμβάνει τόσο την γκάμα των προϊόντων της, όσο και την επιχειρηματική και εταιρική της κουλτούρα.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 3 Αυγούστου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

“Η επένδυσή μας στον επανακαθορισμό της γκάμας των οχημάτων της Nissan αποδίδει καρπούς, με όρους ενθουσιασμού και ικανοποίησης των πελατών μας”, δήλωσε ο Mike Colleran, ανώτερος αντιπρόεδρος, Μάρκετινγκ και Πωλήσεων της Nissan στις ΗΠΑ. “Με ακόμη πιο συναρπαστικά, ολοκαίνουργια μοντέλα στις εκθέσεις μας, όπως το Pathfinder, το Frontier, την επόμενη γενιά του Z και το ηλεκτρικό Ariya, πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας θα συνεχίσουν να ενθουσιάζονται με την «νέα» Nissan.”

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Ουγγαρίας. 

Διανύοντας το 25ο έτος λειτουργίας του, ο θεσμός των VSAs μετρά με αντικειμενικότητα την ικανοποίηση των ιδιοκτητών οχημάτων, λαμβάνοντας υπόψη 36 ξεχωριστά χαρακτηριστικά, που εκτείνονται από την οδηγική απόδοση, έως την άνεση των καθισμάτων και τον εσωτερικό σχεδιασμό. Οι νικητές αναδεικνύονται από τις απαντήσεις περισσότερων από 89.000 νέων ιδιοκτητών αυτοκινήτων και ελαφρών φορτηγών. Τα βραβεία VSAs έχουν σχεδιαστεί, προκειμένου να αντικατοπτρίζουν μια πλήρη εικόνα της εμπειρίας ιδιοκτησίας.

Ακολουθούν σύντομες ανακεφαλαιώσεις σχολίων του AutoPacific:

2021 Rogue (νέο X-TRAIL στην Ευρώπη) : Το πιο ολοκληρωμένο SUV Crossover μεσαίου μεγέθους.

Το Rogue παραμένει ένα από τα best sellers της κατηγορίας και έχει αποδειχθεί ότι είναι η συνταγή της επιτυχίας της Nissan στην αμερικανική αγορά. Αντί να ποντάρει σε μεμονωμένα χαρακτηριστικά για να προσελκύσει ικανοποιημένους αγοραστές, το Rogue προσφέρει μια ευρεία γκάμα ικανοποιητικών χαρακτηριστικών, από την ευρύχωρη καμπίνα και τον μεγαλειώδη χώρο αποσκευών του, μέχρι την δυναμική εμφάνιση, τη διαθέσιμη τετρακίνηση και την στάνταρ τεχνολογία ασφαλείας.

2021 Armada: Το πιο ολοκληρωμένο Μεγάλο SUV

Το Armada, το μεγάλου μεγέθους SUV της Nissan, κερδίζει τις καρδιές των ιδιοκτητών του και κατέκτησε επάξιο τον τίτλο του πιο ολοκληρωμένου Μεγάλου SUV, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Ακόμη και αν “απειλείτο” από ανταγωνιστικά, μεγάλα SUV κατηγορίας τριών σειρών καθισμάτων, οι ιδιοκτήτες του Armada δίνουν βαθμολογία για το SUV τους κοντά στην κορυφή, σε 29 από τα 36 χαρακτηριστικά που αξιολογήθηκαν.

2021 Sentra: Το πιο ολοκληρωμένο Compact Aυτοκίνητο

Το Sentra είναι ένα κομψό, καλά διαμορφωμένο αυτοκίνητο και η βάση των ιδιοκτητών του το κατατάσσει εντυπωσιακά ψηλά και στα 36 χαρακτηριστικά της έρευνας. Τα υψηλότερα εύσημα, οι ιδιοκτήτες του Sentra τα δίνουν στο έντονο εξωτερικό του στυλ και τη διαθέσιμη παλέτα χρωμάτων, στην μεγάλη και μοντέρνα καμπίνα, στην ευρυχωρία των επιβατών, στην ορατότητα που προσφέρει το κάθισμα του οδηγού, στην εξαιρετική οικονομία καυσίμου, στο φρενάρισμα, στην οδήγηση και το χειρισμό, όπως και στην ισχύ και την επιτάχυνση.

Versa 2021: Το πιο ολοκληρωμένο Subcompact Aυτοκίνητο

Σε παράλληλη πορεία με το Sentra, οι ιδιοκτήτες του Versa το κατατάσσουν ίσα ή υψηλότερα από τον ανταγωνισμό, σε 33 από τα 36 χαρακτηριστικά που αξιολογήθηκαν. Τα subcompact sedans δεν χρειάζεται να φαίνονται συντηρητικά ή να υστερούν σε ανέσεις, καθώς οι ιδιοκτήτες του Versa δείχνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με το εξωτερικό στυλ και τις αναλογίες, την ορατότητα που προσφέρει το κάθισμα του οδηγού, τον εσωτερικό σχεδιασμό, την άνεση των μπροστινών καθισμάτων, την ευρυχωρία των επιβατών, την υψηλή οικονομία καυσίμου, όπως και τον χειρισμό και την πέδηση. Από το κομψό στυλ μέχρι τον γενναιόδωρο στάνταρ εξοπλισμό, οι ιδιοκτήτες του Versa είναι αρκετά ευχαριστημένοι με την προσιτή αγορά που έκαναν.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε το GP ΗΠΑ για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα Formula 1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles