spot_img

Hamilton και Ferrari ετοιμάζονται για το «deal» του αιώνα

Oι Lewis Hamilton αναμένεται να γίνει οδηγός της Scuderia Ferrari από το 2025, κάνοντας μια κίνηση δίχως προηγούμενο στη Formula 1.

Τα σενάρια για την πιθανότητα υπογραφής συμβολαίου ανάμεσα σε Scuderia Ferrari και Λιούις Χάμιλτον δεν είναι νέα. Άλλωστε, τόσο ο επτάκις πρωταθλητής της Formula 1 όσο και ο επικεφαλής της ιταλικής ομάδας, Fred Vasseur, έχουν παραδεχτεί ότι έχει υπάρξει σχετική συνομιλία τους.

Η φωτιά φούντωσε τις τελευταίες ώρες έντονη φημολογία τόσο από το βρετανικό όσο και από τον ιταλικό Τύπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Hamilton και Ferrari έχουν έρθει σε συμφωνία για τη σεζόν του 2025. Το συμβόλαιο ωστόσο μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχει υπογραφεί, όμως είναι θέμα χρόνου να γίνει «σεισμός». Αυτό θα αφήσει τη Mercedes-AMG δίχως τον αστέρα της ο οποίος πήγε στην ομάδα το 2013 και κατέκτησε μαζί της 6 παγκόσμιους τίτλους.

Το 2023 ανακοινώθηκε η διετής επέκταση συνεργασίας του Hamilton με τη γερμανική ομάδα. Όμως, ενδέχεται να περιλαμβάνονται ορισμένοι όροι του οποίους μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Βρετανός για να φύγει όποτε εκείνος το επιθυμεί για άλλη ομάδα.

Αυτό θα οδηγήσει τον Carlos Sainz εκτός Scuderia Ferrari, με τον Ισπανό πλέον να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Charles Leclerc ήδη έχει ανανεώσει με την ιταλική ομάδα και θα μείνει στο Μαρανέλο για πολλά χρόνια ακόμα.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας Hamilton-Ferrari αναμένεται από στιγμή σε στιγμή.

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1 με προβλέψεις για τη σεζόν του 2024 και συζήτηση των “hot topics” της F1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles