spot_img

O Hamilton δεν αγωνίζεται μόνο για τον 8ο τίτλο

Από το 2021 ο Lewis Hamilton ψάχνει τον όγδοο τίτλο της καριέρας του, όμως αυτό δεν σημαίνει πως είναι το μόνο που επιθυμεί να κατακτήσει.

Ο Lewis Hamilton έκλεισε τα 39 αλλά ακόμα βρίσκεται σε άριστη φυσική κατάσταση και στην πρώτη γραμμή σε ό,τι αφορά στο πεδίο μάχης που λέγεται Formula 1. Μάλιστα, τον επόμενο μήνα ξεκινά την πρώτη σεζόν του νέου, διετούς συμβολαίου του με τη Mercedes-AMG F1.

Πότε θα έρθει όμως η ώρα να πατήσει φρένο σε αυτή την άκρως επιτυχημένη καριέρα που περιλαμβάνει επτά παγκόσμιους τίτλους στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού;

Πολλοί συνδέουν την επιθυμία του να συνεχίσει με το κυνήγι του όγδοου πρωταθλήματος, που θα τον αφήσει μόνο πρώτο στη σχετική κατάταξη όπου μοιράζεται την κορυφή με τον Michael Schumacher. Όμως ο ίδιος διαχωρίζει αυτά τα δύο.

«Ποτέ δεν είπα πως ο όγδοος τίτλος θα έφερνε και το τέλος της καριέρας μου. Δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει μετά την καριέρα μου ως οδηγός στη Formula 1. Δεν νιώθω απαραίτητα την ανάγκη να παραμείνω ενεργός σε αυτή με άλλο ρόλο, όμως όπως έχω πει ξανά: “ποτέ μη λες ποτέ”. Δεν μπορώ να φανταστώ το να μην οδηγώ αλλά να είμαι ακόμα σε ένα pit box. Αν λοιπόν έρθει η επιθυμία να σταματήσω, πιθανότατα θα ήταν καλύτερο να κάνω ένα διάλειμμα κι εκεί να αξιολογήσω αν θα ήθελα ακόμα να επιστρέψω», πρόσθεσε ο Χάμιλτον.

Η νέα σεζόν ξεκινά στις 2 Μαρτίου, από το Μπαχρέιν.

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1 με προβλέψεις για τη σεζόν του 2024 και συζήτηση των “hot topics” της F1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles