spot_img

Hamilton: «Κάνουμε συντήρηση, αυτό δεν είναι αγώνας»

Ο Lewis Hamilton ήταν πολύ εκνευρισμένος μετά τη νίκη του στο GP Βελγίου, όπου έφτασε με άνεση σε μία νίκη η οποία ήρθε μετά από αγχώδη διαχείριση ελαστικών.

Ο Βρετανός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στον αγώνα, από την αρχή μέχρι το τέλος, οδηγώντας στη κορυφή και τους 44 γύρους, φτάνοντας στην 89η νίκη της καριέρας του, τέταρτη στο Spa και πέμπτη στο 2020. Όμως δεν ήταν όλα ρόδινα για τον 6 φορές Πρωταθλητή. Τόνισε για ακόμα μια φορά πως τα ελαστικά κάνουν τους αγώνες βαρετούς, καθώς η συντήρηση γίνεται προτεραιότητα και όχι ο απόλυτος ρυθμός.

Δεν ήταν από τους πιο εύκολους αγώνες. Ήμουν νευρικός καθώς έχανα θερμοκρασία στα ελαστικά μου και φοβήθηκα για επανάληψη του Silverstone με το εμπρός ελαστικό, οπότε το πρόσεχα πάρα πολύ. Μετά τον αγώνα, το ελαστικό είχε αρκετή γόμα πάνω, οπότε μάλλον ήταν εντάξει. Τα ελαστικά είναι πρόβλημα. Όλοι κάνουν από ένα pit-stop. Αυτό με τη μία στάση για αλλαγή είναι βαρετό. Στη τελική όλοι κάνουμε συντήρηση πλέον και αυτό δεν είναι αγώνας. Όλοι πηγαίνουν αργά για να μην έχουν κλαταρίσματα, να μην τους εκραγούν τα ελαστικά, οτιδήποτε. Δεν έχουμε ιδέα τι μπορεί να κάνουν.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 30 Αυγούστου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Αυτή ήταν ακόμα μια επίθεση του Hamilton προς τα ελαστικά της Pirelli, όντας ένας από τους οδηγούς που δεν φοβούνται να κρύψουν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός πως οι οδηγοί δεν έχουν λόγο στη κατεύθυνση που ακολουθεί η ιταλική εταιρεία. Όπως όμως έχει δηλώσει στο παρελθόν, ελπίζει η κατάσταση να αλλάξει από το 2022.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles