spot_img

Hamilton: «Ο Verstappen είχε πιο αδύναμους teammate από εμένα»

Ο Lewis Hamilton ρωτήθηκε σχετικά με την τωρινή κυριαρχία του Max Verstappen στη Formula 1 και θέλησε να απαντήσει με εκκεντρικό τρόπο.

Είναι ευρέως γνωστό πως ο Max Verstappen στη Red Bull Racing ήταν και είναι ο νούμερο ένα οδηγός της και η ομάδα φροντίζει να έχει ό,τι θέλει, όποτε το θέλει. Και ποιος μπορεί να την αδικήσει όταν ο 25χρονος είναι ο δύο φορές πρωταθλητής της και έχει κερδίσει τους 27 από τους τελευταίους 36 αγώνες που έχουν διεξαχθεί.

Κατά το παρελθόν έχουμε δει οδηγούς να κυριαρχούν στη Formula 1 και να κερδίζουν άνετα έναντι των αντιπάλων τους. Όταν ένα μονοθέσιο είναι με διαφορά το ταχύτερο, τότε οι δύο teammates τίθενται αντιμέτωποι και ένας τους κερδίζει. Στην περίπτωση του Verstappen στη φετινή σεζόν, το σκορ έναντι του Sergio Perez είναι 12-2 σε 14 Grand Prix. Αυτό έχει δημιουργήσει ένα κλίμα στο σπορ πως οι επιδόσεις του Ολλανδού ωθούν τους teammate του εκτός Red Bull και F1.

Ο Lewis Hamilton είναι ένας οδηγός που είχε κατά το παρελθόν στιγμές κυριαρχίας. Όταν ρωτήθηκε από το Sky Sports σχετικά με την τωρινή κυριαρχία του Max Ωερσταππεν στη Formula 1 και τον τρόπο με τον οποίο κερδίζει τους teammate του είπε.

«Όταν εγώ ήμουν μισό δευτερόλεπτο ή παραπάνω ταχύτερος από τον Valtteri Bottas κανένας δεν έλεγε τίποτα, αλλά όταν ο Max κερδίζει τον Perez με την ίδια διαφορά γίνεται τεράστιο ζήτημα. Για εμένα είναι λάθος. Η άποψή μου είναι πως ο Βάλτερι και όλοι μου οι teammates ήταν καλύτεροι από αυτούς που είχε ο Max. Είχα τον Button, τον Alonso, τον Bottas, τον Rosberg και τώρα τον George Russell. Είχα πολλούς. Όλοι τους ήταν πάρα πολύ δυνατοί και πολύ σταθεροί στην απόδοσή τους. Ο Max δεν έχει τεθεί αντιμέτωπος με κανέναν σαν αυτούς τους πρωταθλητές».

Ακούστε την εκπομπή/podcast Slipstream #123 για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Ιταλίας. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles