spot_img

MotoGP, Σαν Μαρίνο: Ο «Bez» ταχύτερος με ρεκόρ πίστας

Ο Marco Bezzecchi ήταν ο πρωταγωνιστής στις ελεύθερες δοκιμές του MotoGP στο Σαν Μαρίνο και την πίστα του Μιζάνο εντυπωσιάζοντας. 

Η δράση συνεχίστηκε στο Grand Prix Σαν Μαρίνο με το FP2 να είναι ύψιστης σημασίας για ομάδες και αναβάτες. Στη διαδικασία είδαμε να ορίζονται οι θέσεις για την αυριανή μάχη των κατατακτήριων δοκιμών, νέα ρεκόρ πίστας και εκπλήξεις στην πρώτη δεκάδα.

Ταχύτερος όλων και με νέο ρεκόρ πίστας στο Μιζάνο για το MotoGP ήταν ο Marco Bezzecchi της Mooney VR46. O Ιταλός στην τελευταία του προσπάθεια σημείωσε το 1:30,846 και ήταν 0,126 δευτερόλεπτα ταχύτερος του Maverick Vinales της Aprilia, o οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Τρίτος ήταν ο εντυπωσιακός Dani Pedrosa, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά ως έκτακτη συμμετοχή της KTM.

O Jorge Martin πήρε την 4η θέση, ενώ 5ος ήταν ο Luca Marini με τη δεύτερη μοτοσικλέτα της VR46 του Valentino Rossi. Ο Marc Marquez πρέπει να είναι ευχαριστημένος με την 6η θέση και την απευθείας πρόκριση στο Q2, ενώ ανακουφισμένος αισθάνεται ο Peco Bagnaia με την 7η ταχύτερη επίδοση. Ο Alex Marquez ήταν στην 8η θέση, ενώ την πρώτη 10άδα συμπλήρωσαν οι Brand Binder και Raul Fernandez.

Ακούστε το νέο μας podcast για τον κόσμο της Formula 1. 

Οι παραπάνω αναβάτες θα συμμετάσχουν απευθείας στο Q2 στις αυριανές κατατακτήριες δοκιμές. Στο Q1 θα παλέψουν ονόματα όπως ο νικητής του προηγούμενου Grand Prix, Aleix Espargaro, ο πρωταθλητής του 2021, Fabio Quartararo, ο Jack Miller και ο Miguel Oliveira.

Οι κατατακτήριες δοκιμές είναι προγραμματισμένες για τις 11:50 ώρα Ελλάδος το Σάββατο 9/9.

Αποτελέσματα Ελεύθερων Δοκιμών GP Αγίου Μαρίνου

No description available.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles