spot_img

Hamilton: «Ο Vettel μου είπε πως ομάδες μιλούσαν ρατσιστικά για εμένα»

O Lewis Hamilton προχώρησε σε σοκαριστικές αποκαλύψεις που του έκανε ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel.

Παρά το γεγονός πως έδωσαν μάχη για πολλά πρωταθλήματα την προηγούμενη δεκαετία, οι Lewis Hamilton και Sebastian Vettel ανέπτυξαν μια πολύ ισχυρή φιλική σχέση. Οι δύο οδηγοί γνωρίζονται από μικρή ηλικία, τότε που αγωνιζόντουσαν σε μικρές κατηγορίες μονοθεσίων.

Πλέον αμφότεροι πολυπρωταθλητές και με πολλά ρεκόρ να τους συνοδεύουν στην πλούσια καριέρα τους, έχουν χαράξει το δικό τους δρόμο. Ο Hamilton παραμένει στη Formula 1 και έχει ως στόχο να κατακτήσει το όγδοο πρωτάθλημα της καριέρας του, ενώ ο Vettel βρίσκεται σε αναζήτηση της επόμενης περιπέτειάς του στη ζωή του μετά την F1.

Επίσης ήταν από τους οδηγούς που στήριξαν περισσότερο από τους άλλους το «We Race as One» της Formula 1 πίσω στο 2020, ενώ με κάθε ευκαιρία προσπαθούσαν να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο σε διάφορα κοινωνικά ζητήματα. Ο Hamilton πρόσφατα μίλησε στο ισπανικό DAZN και προχώρησε σε μία μεγάλη σχετικά με ρατσιστικές συμπεριφορές από ομάδες προς το πρόσωπό του.

«Πρέπει να κάνουμε τον κόσμο να δείξει ευαιασθησία για ορισμένα σημαντικά ζητήματα. Μερικές φορές όμως αναρωτιέμαι αν νοιάζεται κανείς. Ο Vettel ήταν ένας οδηγός που με στήριξε περισσότερο από κάθε άλλο. Μου είπε πως ορισμένες ομάδες μιλούσαν με ρατσιστικό τρόπο για εμένα. Πίσω στο 2020 επέλεξε να γονατίσει μαζί μου. Δεν έχω δει πιο γενναίο οδηγό. Πρέπει να αλλάξουν ορισμένοι νόμοι ώστε αρκετοί άνθρωποι να ζουν καλύτερα», είπε ο Βρετανός.

Aκούστε την εκπομπή Slipstream #120 με την ανάλυση του Grand Prix Ουγγαρίας. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles