spot_img

Hamilton: «Οι αναβαθμίσεις δεν θα μειώσουν τη διαφορά»

Ο Lewis Hamilton πιστεύει πως οι αναβαθμίσεις που θα φέρει η Mercedes στο επερχόμενο αγώνα του GP Μ. Βρετανίας δεν είναι αρκετές ώστε να σταματήσουν τη Red Bull.

Το GP Αυστρίας αποτέλεσε έναν πολύ δύσκολο αγώνα για τον Lewis Hamilton, o οποίος περιορίστηκε στην 4η θέση. Ο Βρετανός 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αποκόμισε ζημιά στο πίσω μέρος του μονοθεσίου του, χάνοντας απόδοση κατά 30 μονάδες κάθετης δύναμης. Μετά τον αγώνα η διαφορά εκτοξεύθηκε στους 32 βαθμούς έπειτα από 9 αγώνες στο 2021.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 6 Ιουλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Επιπλέον, o Hamilton εμφανίστηκε απαισιόδοξος πως οι αναβαθμίσεις που θα φέρει η Mercedes στο Silverstone θα κάνουν τη διαφορά.

Οι τελευταίοι αγώνες ήταν πάρα πολύ δύσκολοι για εμάς. Έχουμε ορισμένες αναβαθμίσεις οι οποίες έρχονται στο μονοθέσιο μας, αλλά δεν είναι αρκετές ώστε να μειώσουν τη διαφορά από τη Red Bull.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream”, με την ανάλυση του GP Αυστρίας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προσδοκίες του για τον επόμενο αγώνα, λέγοντας πως επιθυμεί ένα διαφορετικό σκηνικό. Στο Silverstone, o Hamilton έχει πάρει 7 νίκες στους τελευταίους 9 αγώνες που έχουν διεξαχθεί εκεί. Οι περιπτώσεις που δεν κέρδισε ήταν το 2018 και στο επετειακό GP το 2020.

Προσεύχομαι για ένα διαφορετικό σενάριο στον επόμενο αγώνα αλλά δεν είμαι αισιόδοξος. Το μονοθέσιό τους είναι σε ράγες. Δίνουμε όλη μας τη δύναμη στους τελευταίους αγώνες. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες είμαι συνέχεια στο εργοστάσιο ώστε να βρούμε την παραμικρή βελτίωση. Για κάποιο λόγο το μονοθέσιό μας ποτέ δεν βολευόταν στο Red Bull Ring. Ελπίζω να αλλάξει αυτό στους επόμενους αγώνες. Είναι κρίμα που η διαφορά δεν είναι όσο μικρή ήταν πριν μερικούς αγώνες. Όμως, έτσι έχουν τα πράγματα πλέον. Έχουμε αρκετούς αγώνες ακόμα και μπόλικη δουλειά να κάνουμε, οπότε πρέπει να βελτιωθούμε.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο επόμενος αγώνας αποτελεί μια μεγάλη ψυχολογική ώθηση για τον Hamilton, διότι θα αγωνιστεί μπροστά σε κατάμεστες εξέδρες, με την ατμόσφαιρα στο Silverstone να είναι πάντα ιδιαίτερη.

Δείτε το GP Μ. Βρετανίας για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα Formula 1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles