spot_img

Hamilton: «Ποτέ δεν είπα πως θα φύγω»

Ο 7-φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Lewis Hamilton, δεν σκέφτηκε ποτέ να αποχωρήσει από τη Formula 1 μετά το φινάλε του 2021.

Μετά το GP Άμπου Ντάμπι που έκρινε το περσινό πρωτάθλημα, δημιουργήθηκε τεράστια αναταραχή στον κόσμο της Formula 1. Η Mercedes εξέταζε το ενδεχόμενο να εφεσιβάλλει το αποτέλεσμα του τίτλου, ο Lewis Hamilton εξαφανίστηκε από τις δημόσιες εμφανίσεις και η FIA ξεκίνησε έρευνα σχετικά με τις αποφάσεις της διεύθυνσης αγώνα στους τελευταίους γύρους.

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα υπήρξε έντονη φημολογία για το αν ο Hamilton θα επιστρέψει στη Formula 1. Όμως, ποτέ οι αναφορές αυτές δεν ήρθαν από τον ίδιο τον Βρετανό και, με την επιστροφή του στα social media, καταρρέει κάθε αμφιβολία. Επιπλέον, η ίδια η Mercedes με το δικό της τρόπο επεσήμανε συνεχώς πως ο οδηγός της είναι έτοιμος να διεκδικήσει ακόμη ένα πρωτάθλημα.

Ο Hamilton ήταν στην επίσημη παρουσίαση της νέας Mercedes W13 και μίλησε για το χρονικό διάστημα που πέρασε από το Άμπου Ντάμπι του 2021:

Ποτέ δεν είπα πως θα φύγω. Αγαπώ αυτό που κάνω και είναι προνόμιο για εμένα να δουλεύω με ένα τόσο μεγάλο γκρουπ ανθρώπων. Σε κάνουν να νιώθεις ως μέλος μιας οικογένειας, μέλος μιας ομάδας που έχετε ένα κοινό στόχο. Δεν υπάρχει άλλο παρόμοιο συναίσθημα. Το τέλος της προηγούμενης σεζόν ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή για εμένα και έπρεπε να κάνω πίσω και να αφοσιωθώ στον εαυτό μου. Είχα γύρω μου την οικογένειά μου και δημιουργήσαμε φοβερές στιγμές. Εν τέλει όμως ήρθε η στιγμή που αποφάσισα πως πρέπει να επιτεθώ και, καθώς πλησιάζουμε τη νέα σεζόν, να ξεκινήσω τη δουλειά με τον George (Russell) και τον Toto (Wolff).

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με τις τεχνικές αναλύσεις των Aston Martin, McLaren, AlphaTauri, Williams και Alfa Romeo!

Για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια, ο Βρετανός θα έχει καινούργιο teammate στην ομάδα, στο πρόσωπο του George Russell. Το γεγονός αυτό δίνει επιπλέον ενθουσιασμό στον Hamilton.

Είναι συναρπαστικό να βλέπεις τον George να έρχεται στην ομάδα και να φέρνει την ενέργειά του μαζί. Ήδη μπορώ να το δω αυτό μέσα στην ομάδα και πιστεύω πως θα είναι μία συναρπαστική σεζόν. Είναι πάντα θετικό το να βλέπεις νέο αίμα στην ομάδα. Ο George έχει ως τώρα μια φανταστική καριέρα, όχι μόνο στην πορεία του προς τη Formula 1 αλλά και στο ίδιο το σπορ ως τώρα. Ανυπομονώ να τον δω να βελτιώνεται και να δουλέψω μαζί του.

Η Mercedes θα πραγματοποιήσει το δικό της shakedown στην πίστα του Silverstone με την W13. Την επόμενη εβδομάδα θα μεταβεί στη Βαρκελώνη μαζί με τις υπόλοιπες 9 ομάδες για το πρώτο χειμερινό τεστ.

Δείτε το GP Μπαχρέιν για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula 1.

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles