spot_img

Hamilton: «Σχεδόν έτοιμο το συμβόλαιο με τη Mercedes»

Πολύ σημαντικές εξελίξεις στο θέμα ανανέωσης στο συμβόλαιο του Lewis Hamilton με τη Mercedes-AMG, με τον Βρετανό να είναι έτοιμος να σνομπάρει τη Scuderia Ferrari.

Κύριο θέμα συζήτησης πριν το Grand Prix Μονακό της Formula 1, ήταν η πιθανή μετεγγραφή του Lewis Hamilton στη Scuderia Ferrari. O επικεφαλής των κόκκινων, Fred Vasseur, ρωτήθηκε για τις φήμες των τελευταίων ημερών, τις οποίες διέψευσε.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το Grand Prix Μονακό, ο Hamilton ρωτήθηκε σχετικά με το πόσο πιθανό είναι να οδηγεί για τη Ferrari το 2024.

«Όταν είσαι σε διαδικασία διαπραγμάτευσης ενός νέου συμβολαίου, πάντα θα υπάρχουν φήμες. Μέχρι να σας πω εγώ κάτι καινούργιο, αυτά θα συμβαίνουν. Ένα συγκεκριμένο άτομο σε αυτή την αίθουσα έχει γράψει τουλάχιστον μία από τις φήμες που κυκλοφορούν. Ίσως με τη ματαίωση του αγώνα στην Ίμολα να βαρέθηκε».

Ακούστε την εκπομπή/podcast, Slipstream #114, για τον κόσμο της Formula 1. 

Επιπλέον, ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, μίλησε για την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις του με τη Mercedes και έκανε μια σημαντική αποκάλυψη.

«Η ομάδα μου δουλεύει στενά στο παρασκήνιο με τον Toto Wolff. Είμαστε κοντά στο να έχουμε έτοιμο το συμβόλαιο. Έχει αφοσιωθεί η ομάδα μου κι έτσι μπορώ να συγκεντρωθώ στη δική μου δουλειά. Συνήθιζα να κάνω τις διαπραγματεύσεις μόνος μου και ήταν ιδιαίτερα αγχωτικό και δεν χρειάζεται να το ξανακάνω. Είναι η πρώτη φορά που δεν κάνω εγώ τις διαπραγματεύσεις για ένα νέο συμβόλαιο. Έχω μια φοβερή ομάδα που κάνει φοβερή δουλειά στο παρασκήνιο. Λέω το τι θέλω και δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Ελπίζω τις επόμενες εβδομάδες να έχουμε κάποιου είδους ανακοίνωση. Είμαστε πολύ κοντά στην ανανέωση».

Δείτε το GP Άμπου Ντάμπι, το μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Formula G. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles