spot_img

Hamilton: «Τεράστιος ο σεβασμός που έχουμε με τον Vettel»

Ο Lewis Hamilton πιστεύει πως δεν έχει ξανανιώσει τον σεβασμό που υπάρχει μεταξύ εκείνου και του Sebastian Vettel στην καριέρα του στην F1.

O Lewis Hamilton πήρε τη πρώτη νίκη της χρονιάς στην Κίνα και φιγουράρει πλέον με τον Sebastian Vettel στη κορυφή της βαθμολογίας. Ο Βρετανός, μετά τον αγώνα, φάνηκε να απολαμβάνει το γεγονός πως η φετινή χρονιά θα είναι μια μάχη μεταξύ των δύο οδηγών.

Επιπλέον, ο Βρετανός πιστεύει πως παρά τη σκληρή μάχη που θα δώσουν φέτος, η φιλία τους δεν θα επηρεαστεί.

«Ειλικρινά πιστεύω πως θα μείνει έτσι. Ποιος ξέρει. Μπορεί να έχουμε στιγμές όπου θα αγωνιζόμαστε σκληρά μεταξύ μας και φυσικά μπορεί να υπάρχει το σενάριο όπου ο ένας θα πιστεύει πως κάτι δεν είναι δίκαιο, ή πως κάποιος ήταν πολύ επιθετικός. Αλλά είμαστε μεγάλοι άντρες, έχουμε έρθει πολύ μακριά και έχουμε πολλές εμπειρίες. Ο σεβασμός του ενός για τον άλλο είναι ο μεγαλύτερος που έχω νιώσει από άλλον οδηγό».

Ο Hamilton συνέχισε λέγοντας:

«Όταν κερδίζεις, το απολαμβάνεις και αναγνωρίζεις το άτομο δίπλα σου. Ακόμα κι όταν χάνεις γίνεται το ίδιο. Και οι δύο το κάνουμε και είναι καταπληκτικό. Φυσικά και θέλει να με σκοτώσει και να με κερδίσει στη πίστα και το αντίθετο, αλλά εκτός μονοθεσίου ο θαυμασμός του ενός για τα επιτεύγματα του άλλου είναι εκεί. Όπως ξαναείπα, είναι στο καλύτερο της απόδοσής του, είναι εκπληκτικός εκεί έξω, οπότε όταν είμαι μπροστά σε κολακεύει αυτό».    

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles