spot_img

Hamilton: «Το μονοθέσιο δεν έστριβε από την υποστροφή»

Έντονα παράπονα από το μονοθέσιο του στο GP Ιαπωνίας έχει ο Lewis Hamilton, o οποίος αποκάλυψε μάλιστα πως η W15 του είχε ζημιά.

Η αισιοδοξία που είχε ο Lewis Hamilton μετά τις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Ιαπωνίας μετατράπηκε σε πλήρη απογοήτευση στον αγώνα. Ο Βρετανός εκκίνησε από την 7η θέση και τερμάτισε 9ος έχοντας ένα κάκιστο πρώτο stint.

  • Μην χάσετε την Τρίτη, 9/4 στις 21:00, την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Ιαπωνίας. Θα μπορείτε να την ακούσετε πατώντας εδώ.

Η στρατηγική της ομάδας του δεν τον βοήθησε καθώς μετά από κάθε αλλαγή ελαστικών έχανε έδαφος από τον George Russell. Κάποια στιγμή στον αγώνα ζήτησε να του αλλάξουν στρατηγική λόγω της φθοράς των ελαστικών του. Εν τέλει, τερμάτισε 48 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή Μαξ Φερστάπεν.

Μετά τον αγώνα ο Hamilton εμφανίστηκε αποκαρδιωμένος με τον τρόπο που εξελίχθηκε το Grand Prix Ιαπωνίας.

«Δεν πιστεύω πως θα κερδίζαμε τίποτα αν είχαμε άλλη στρατηγική. Δεν ξέρω τι διαφορετικό μπορούσε να γίνει. Είχαμε δύο απαίσια σετ σκληρών ελαστικών για τον αγώνα σήμερα. Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Νομίζω στην αρχή του αγώνα είχα ζημιά στο μονοθέσιο όταν ο Σαρλ με πέρασε από την εξωτερική. Είχα πάρα πολλή υποστροφή στο πρώτο μέρος του αγώνα, δεν μπορούσα να στρίψω το μονοθέσιο».

Ακούστε την εκπομπή μας για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Αυστραλίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στο παρακάτω βίντεο.  

Όταν ρωτήθηκε από το Sky Sports αν η Mercedes ακολούθησε λάθος στρατηγική με τα ελαστικά στη Σουζούκα, ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής συμφώνησε.

«Η σκληρή γόμα ελαστικών ήταν πολύ κακή σήμερα. Η μεσαία γόμα ελαστικών ήταν καλύτερη, οπότε εκ του αποτελέσματος έπρεπε να είχαμε δύο σετ της μεσαίας γόμας ελαστικών. Όμως συνολικά το μονοθέσιο ήταν πολύ κακό σήμερα».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles