spot_img

Hill: «Μόνο δύο οδηγοί μπορούν να σταματήσουν τον Verstappen»

Ο πρώην Πρωταθλητής της Formula 1, Damon Hill, πιστεύει ότι μόνο οι Fernando Alonso και Lewis Hamilton μπορούν να σπάσουν το σερί νικών της Red Bull Racing στη φετινή σεζόν.

Αν υπήρχε το ιδανικό ξεκίνημα σε σεζόν της Formula 1 η Red Bull Racing το έχει πετύχει με δέκα σερί νίκες σε δέκα αγώνες έως τώρα στη σεζόν. Η αυστριακή ομάδα έχει το πιο ανταγωνιστικό μονοθέσιο, με το οποίο ο Max Versteppen είναι ασταμάτητος εντός πίστας. Με καμία άλλη ομάδα να μην έχει καταφέρει να τους απειλήσει στην κορυφή δεν θα ήταν απίθανο να πετύχουν ένα απίστευτο ρεκόρ στην ιστορία του σπορ κερδίζοντας όλους τους αγώνες στο Πρωτάθλημα.

Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, Damon Hill, πιστεύει πως για να σπάσει το σερί νικών της Red Bull θα χρειαστεί η εμπειρία και το ταλέντο δυο Παγκόσμιων Πρωταθλητών.

«Να κερδίσεις όλους τους αγώνες στο Πρωτάθλημα είναι κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ κανείς. Από την εμπειρία μου μπορώ να πω ότι υπάρχουν δυο οδηγοί που μπορούν να το αποτρέψουν και αυτοί είναι οι Alonso και Hamilton. Αν δεν καταφέρουν να κερδίσουν ο Max θα μπορέσει εύκολα να κερδίσει σε όσους αγώνες έχουν μείνει. Θα ήταν ένα τρομερό επίτευγμα για τον ίδιο και την ομάδα και θα κάνεις τους τελευταίους αγώνας στη σεζόν να έχουν πολύ ένταση».

Η Red Bull αυτό το αγωνιστικό τριήμερο στο Grand Prix Ουγγαρίας θα φέρει αναβαθμίσεις στην RB19 από τις οποίες αναμένουν να κερδίσουν έως και δύο δέκατα του δευτερολέπτου σε κάθε γύρο.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #119 με την ανάλυση του Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles