spot_img

GP Ουγγαρίας FP1: Μπροστά ο Russell, στις μπαριέρες ο Perez

O George Russell ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP1 του GP Ουγγαρίας, ενώ ο Sergio Perez είχε ένα ακόμη ατύχημα στη φετινή σεζόν της Formula 1. 

Η δράση στο Grand Prix Ουγγαρίας, τον ενδέκατο αγώνα της Formula 1 στο 2023, ξεκίνησε με επεισοδιακό τρόπο. Οι κόκκινες σημαίες και η βροχή επηρέασαν σημαντικά το πρόγραμμα των ομάδων και ως αποτέλεσμα δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για τη δυναμική των ομάδων.

Ταχύτερος μετά τα πρώτα 60 λεπτά του τριημέρου ήταν ο George Russell της Mercedes-AMG. O Βρετανός με τα ενδιάμεσα ελαστικά της Pirelli σημείωσε το 1:37,895 και πήρε την πρώτη θέση στο FP1. Δεύτερος ήταν ο Oscar Piastri της McLaren, o οποίος έδειξε να βολεύεται στη βροχή και η διαφορά του από τον οδηγό της Mercedes ήταν μόλις 0,359 δευτ. Στην 3η θέση ήταν ο Lance Stroll της Aston Martin με χρόνο 1,2 δευτ. πιο αργό από του Ράσελ.

Στην 4η θέση ήταν ο Lando Norris, μπροστά από τον Fernando Alonso με τη δεύτερη AMR23. Συνολικά μόλις 13 οδηγοί συμπλήρωσαν χρονομετρημένη προσπάθεια στην εναρκτήρια περίοδο δοκιμών στο Χανγκάρορινγκ.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #119 με την ανάλυση του Grand Prix Μ. Βρετανίας 

Η διαδικασία διεκόπη συνολικά δύο φορές. Αρχικά, ο Sergio Perez έκανε λάθος στη στροφή 6 και κατέληξε στις προστατευτικές μπαριέρες διαλύοντας την RB19 του. Τη δεύτερη φορά που εμφανίστηκε η κόκκινη σημαία ήταν όταν ο Carlos Sainz της Ferrari κόλλησε μεταξύ του γρασιδιού και της πίστας στην έξοδο της στροφής 4. Το μονοθέσιο του Ισπανού δεν είχε κάποια ζημιά και οι βοηθοί της πίστας τον έσπρωξαν για να απελευθερωθεί.

H δράση συνεχίζεται με τη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Αποτελέσματα FP1 GP Ουγγαρίας

No description available.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles