spot_img

Horner: «Εκπρόσωποι του Hamilton μας προσέγγισαν για το 2024»

Ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, αποκάλυψε πως ο Lewis Hamilton μέσω μάνατζέρ του, ήθελε να δει αν υπάρχει θέση στη Red Bull Racing το 2024.

Μετά από πολούς μήνες αναμονής, ο Lewis Hamilton υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Mercedes-AMG, για λογαριασμό της οποίας οδηγεί από το 2013. Αυτό, θα τον διατηρήσει στα ασημί βέλη έως το τέλος της αγωνιστικής σεζόν του 2025. Εκείνη τη σεζόν θα είναι 40 ετών.

Λίγες στιγμές πριν ξεκινήσει η δράση στο Άμπου Ντάμπι, ο Christian Horner επέλεξε να ρίξει «βομβ», με δηλώσεις που προκάλεσαν τεράστιο ντόρο. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Red Bull Racing (δηλώσεις που έκανε στη σκανδαλοθηρική Daily Mail), η πλευρά του Βρετανού οδηγού τον προσέγγισε, διερευνώντας το σενάριο αυτός να γίνει «ταύρος».

«Είχαμε πολλές συζητήσεις ανά τα χρόνια σχετικά με πιθανή έλευση του Hamilton. Οι εκπρόσωποί του μας έχουν προσεγγίσει μερικές φορές. Η πιο πρόσφατη, ήταν νωρίτερα μέσα στην τρέχουσα σεζόν. Μας ρώτησαν αν θα είχαμε κάποιο ενδιαφέρον. Όμως δεν μπορώ να φανταστώ τους Max και Lewis να δουλεύουν μαζί. Η δυναμική δεν θα είναι σωστή. Είμαστε 100% χαρούμενοι με τη σύνθεση που έχουμε».

Εφόσον ισχύουν τα λεγόμενα του Horner, τότε ο Βρετανός απέρριψε το ενδεχόμενο η ομάδα του να αποκτήσει το καλύτερο αγωνιστικό δίδυμο στην ιστορία της Formula 1. To σίγουρο είναι πως αρκετός κόσμος θα ήθελε να τους δει στο ίδιο μονοθέσιο, με τον ίδιο εξοπλισμό και ίσες ευκαιρίες.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Λας Βέγκας. Για περισσότερα πατήστε στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles