spot_img

GP Άμπου Ντάμπι FP1: Στην κορυφή ο Russell στην απουσία των αστέρων

Ο George Russell ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP1 του GP Άμπου Ντάμπι σε μια διαδικασία που οι αστέρες της Formula 1 έλαμψαν. 

Το FP1 του Grand Prix Άμπου Ντάμπι ήταν μία διαδικασία στην οποία μεγάλοι αστέρες της Formula 1 έλαμψαν δια της απουσίας τους. Συνολικά 10 rookies πήραν μέρος στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών και αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια ασυνήθιστη κατάταξη.

Ταχύτερος στο FP1 της Γιας Μαρίνα ήταν o George Russell της Mercedes-AMG. Ο Βρετανός οδηγός σημείωσε το 1:26,072 με τη μαλακή γόμα ελαστικών, αρκετά νωρίς στη διαδικασία. Δεύτερος ήταν ο Felipe Drugovich της Aston Martin, με τον Βραζιλιάνο να είναι μόλις 0,288 δευτερόλεπτα πίσω από τον οδηγό της Mercedes.

Στην 3η θέση ήταν ο Daniel Ricciardo της Scuderia AlphaTauri, με τον Αυστραλό να κάνει τον καλύτερο χρόνο του στο τέλος της διαδικασίας. Τέταρτος ήταν ο Valtteri Bottas με την Alfa Romeo, ενώ ο Lance Stroll με τη δεύτερη AMR23 συμπλήρωσε την πρώτη 5άδα.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Λας Βέγκας. Για περισσότερα πατήστε στο παρακάτω βίντεο. 


Ο Όσκαρ Πιάστρι ήταν στην 6η θέση μπροστά από τους οδηγούς της Scuderia Ferrari. Μόλις 27 χιλιοστά του δευτερολέπτου χώρισαν τους Carlos Sainz και Robert Shwartzman, με τον Ρώσο να εντυπωσιάζει με την SF-23. O Pierre Gasly ήταν στην 9η θέση για λογαριασμό της Alpine, ενώ την πρώτη 10άδα συμπλήρωσε ο Yuki Tsunoda.

Τα δεδομένα αναμένεται να αλλάξουν σημαντικά στη δεύτερη περίοδο δοκιμών. Ο ήλιος θα έχει δύσει, η πίστα θα προσφέρει διαφορετική πρόσφυση στα μονοθέσια και θα δούμε ολόκληρο το grid να μάχεται για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού χρόνου και set-up για το τριήμερο.

Αποτελέσματα FP1 GP Άμπου Ντάμπι

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles