spot_img

Η Alpine θα δυσκολευτεί στο Spa

H Alpine δεν περιμένει να είναι ανταγωνιστική στο GP Βελγίου και τη θρυλική πίστα του Spa, έπειτα από το θρίαμβο στο GP Ουγγαρίας με τον Esteban Ocon.

Στο GP Ουγγαρίας η Alpine πέτυχε μια απίστευτη νίκη δια χειρός Esteban Ocon αντέχοντας στην πίεση του Sebastian Vettel σε έναν άκρως επεισοδιακό αγώνα. Μάλιστα η νίκη ήταν ένα ομαδικό επίτευγμα, καθώς ο Fernando Alonso καθυστέρησε τον Lewis Hamilton -που είχε φρέσκα ελαστικα- για 10 γύρος, εμποδίζοντάς τον να διεκδικήσει την 1η θέση από τον Ocon.

Διαβάστε επίσης: 24H Le Mans : Το 1-2 της Toyota σε έναν δραματικό αγώνα

O αγωνιστικός διευθυντής της Alpine, Alan Permane, θεωρεί απίθανο η γαλλική ομάδα να επαναλάβει στο GP Βελγίου την επιτυχία του GP Ουγγαρίας. Πιο συγκεκριμένα, πιστεύει πως οι απαιτήσεις της πίστας Spa-Francorchamps δεν ταιριάζουν στο μονοθέσιο της Alpine.

Ο επόμενος αγώνας θα είναι δύσκολος για εμάς. Είναι μια μεγάλη πίστα σε μήκος και πολύ γρήγορη. Αυτό μας προβληματίζει, ειδικά σε ότι αφορά τον αγώνα. Έχουμε την αίσθηση πως δεν έχουμε το ίδιο δυνατή απόδοση σε πολύ μεγάλες πίστες, ειδικά αυτές που απαιτούν μεγάλη ισχύ από την κινητήρια μονάδα.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Ουγγαρίας.

Στο περσινό GP Βελγίου, η (τότε) Renault έκανε πολύ καλό αγώνα, με τα μονοθέσιά της να τερματίζουν στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα. Μετά από 11 αγώνες το 2021, η Alpine βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος  κατασκευαστών με 73 πόντους.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε το GP Βελγίου για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles