spot_img

Η απάντηση του Verstappen στις αποδοκιμασίες στο Μαϊάμι

Μετά από αρκετό καιρό, ο Max Verstappen άκουσε αποδοκιμασίες από τον κόσμο που βρέθηκε στον αγώνα της Formula 1 στο Μαϊάμι.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των οδηγών της Formula 1 πριν την εκκίνηση αλλά και μετέπειτα, στη διαδικασία του βάθρου στο Grand Prix Μαϊάμι, μερίδα κόσμου στις κερκίδες, αποφάσισε να αποδοκιμάσει έναν και μόνο οδηγό. Αυτός ήταν ο Max Verstappen, ο οποίος παρά την παρουσία του «πορτοκαλί στρατού», δεν ήταν ο αγαπημένος των θεατών στη Φλόριντα.

Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull Racing, εκκίνησε από την 9η θέση και κατάφερε με εξαιρετική οδήγηση να κερδίσει στα ίσια τον Sergio Perez και να πάρει τη νίκη. Τα γιουχαΐσματα του κοινού, δεν τον απέτρεψαν από το να γιορτάσει την 38η νίκη της καριέρας του και τρίτη φετινή.

Μετά τον αγώνα στο Μαϊάμι, ο Verstappen ρωτήθηκε για το αν τον ενοχλούν οι αποδοκιμασίες του κόσμου.

«Πιστεύω πως αν οδηγούσα στις πίσω θέσεις, κανένας δεν θα αντιδρούσε και δεν θα έκανε τίποτα, σωστά; Πιστεύω πως είναι φυσιολογικό πως στον κόσμο δεν αρέσει αυτός που κερδίζει. Για εμένα αυτό δεν είναι πρόβλημα, όσο κερδίζω και είμαι στην κορυφή. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εγώ παίρνω το τρόπαιο σπίτι μου, εκείνοι πηγαίνουν στα σπίτια τους και έχουν ένα ωραίο απόγευμα».

Ακούστε την εκπομπή/podcast, Slipstream #113, με την ανάλυση του Grand Prix Μαϊάμι. 

Η πλειονότητα των οδηγών δέχθηκε τις επευφημίες του κόσμου κατά την ξεχωριστή παρουσίαση πριν την εκκίνηση. Την πιο ένθερμη υποστήριξη είχαν οι Lewis Hamilton και Sergio Perez.

Μένει να δούμε πώς θα… απαντήσει ο «πορτοκαλί στρατός» στους ευρωπαϊκούς αγώνες που ακολουθούν. Βέβαια, το γεγονός πως ακολουθούν αγώνες σε Ιταλία και Ισπανία (με το Μονακό ενδιάμεσα), δύσκολα θα δούμε την… υπεροχή των Ολλανδών.

Δείτε το Grand Prix ΗΠΑ για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles