spot_img

Η Aston Martin δεν έχει δικαιολογίες

Όπως όλα δείχνουν στην Aston Martin έχουν βάλει ψηλά τον πήχη για τις ερχόμενες χρονιές στην Formula 1, όπου τα περιθώρια αποτυχίας θα στενεύουν όλο και περισσότερο, με στόχο παρουσιάσουν σημαντικά σημάδια βελτίωσης.

Η Aston Martin έπειτα από δυο χρόνια μετά την είσοδό της στην Formula 1 το 2021 δεν έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει εντός πίστας. Η βρετανική ομάδα του Lawrence Stroll είχε δυο πολύ απογοητευτικές σεζόν και έκλεισε το Πρωτάθλημα στις τελευταίες θέσεις του midfield. Το αγωνιστικό πακέτο της AMR22 δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις των οδηγών της ομάδας και κάθε αγωνιστικό τριήμερο οι Lance Stroll και Sebastian Vettel πάλευαν για την βαθμολογική δεκάδα.

Ο αναπληρωτής τεχνικός διευθυντής της Aston Martin, Eric Blandin, είναι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας.

«Όλα αρχίζουν σιγά σιγά και δένουν μεταξύ τους. Το μονοθέσιο, τα μέλη της ομάδας και οι πηγές που διαθέτουμε. Πραγματικά μπορείς να νιώσεις την ενέργεια. Ακόμα και αν δεν τα καταφέρουμε φέτος ή του χρόνου, ακόμα και αν δεν κάνουμε κανένα βήμα προόδου που είναι και ο στόχος μας πιστεύω στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Έχουμε ένα δυνατό συναίσθημα και την πίστη ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Θα πάρει μερικά χρόνια μέχρι να είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί, ώστε να παλέψουμε για τίτλους. Σύντομα όμως θα έχουμε ότι χρειαζόμαστε για να πετύχουμε και τότε δεν θα έχουμε καμία δικαιολογία».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #104 για τον κόσμο της Formula 1.

Φέτος η ομάδα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την πολυετή εμπειρία του Fernando Alonso με στόχο να βελτιωθούν εντός πίστας. Η νέα AMR23, η οποία θα παρουσιαστεί στις 13 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τον Blandin θα είναι εφοδιασμένη με την γνώση που έχουν αποκομίσει οι μηχανικοί τις περασμένες σεζόν.

«Αν έχουμε κάνει λάθος και το μονοθέσιο δεν αποδίδει όπως θέλουμε εντός πίστας, πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να δουλέψουμε σκληρά για να βρούμε λύσεις. Αρχικά, θα πρέπει να βρούμε τι πάει στραβά και με βάση τα όσα έχουμε μάθει να βρούμε τρόπο να βελτιωθούμε. Δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε σαν ομάδα όποια και αν είναι η πρόκληση».

Βαθμολογούμε από το 1 έως το 10 τις ομάδες της F1 για το 2022. Δείτε το βίντεο εδώ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles