spot_img

Η Aston Martin θέλει να «δέσει» τον Alonso στην ομάδα

Στην Aston Martin θέλουν να κρατήσουν για αρκετά χρόνια ακόμη τον Fernando Alonso και ένα νέο συμβόλαιο «μπαίνει στο φούρνο» σιγά-σιγά.

Από την πρώτη στιγμή ο Fernando Alonso προκάλεσε αίσθηση πίσω από το τιμόνι του μονοθεσίου της Aston Martin. O Ισπανός πήρε βάθρο στο ντεμπούτο του με τη βρετανική ομάδα, το οποίο ήταν το πρώτο του μετά το Κατάρ του 2021.

Φέτος διένυσε μια ονειρική σεζόν, την πρώτη από τις δύο που προβλέπει το συμβόλαιό του. Η Aston Martin είναι μια ομάδα με μακροπρόθεσμους στόχους και θέλει όσο τίποτα να πρωταγωνιστήσει στη Formula 1.

Έχει όμως θέση ο Alonso στα σχέδια των Βρετανών; Στο περιθώριο του Grand Prix Άμπου Ντάμπι, ο επικεφαλής της Aston Martin, Mike Krack, απάντησε για πρώτη φορά για το αν θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Ισπανό και μετά το 2024.

«Δεν χρειάζεται να απαντήσω σε μία τέτοια ερώτηση. Φυσικά και θα ήθελα να ανανεώσουμε με τον Alonso».

Μην χάσετε απόψε, Τρίτη 28/11 στις 9μμ, την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Άμπου Ντάμπι. Βρείτε το link πατώντας εδώ.

Επιπλέον μίλησε για την επίδραση του Ισπανού στην ομάδα του Σίλβερστον με το… καλημέρα.

«Μας εξέπληξε από την πρώτη μέρα. Η αλήθεια είναι πως πίστευα ότι οι πρώτοι αγώνες της σεζόν ήταν σαν μήνας του μέλιτος. Χαίρομαι που μπορέσαμε να διευρύνουμε χρονικά αυτή την περίοδο. Πιστεύω πως στο πρόσωπο του Αλόνσο βρήκαμε έναν τρομερά ομαδικό παίκτη, που κάνει εποικοδομητική κριτική μερικές φορές, ειδικά στις περιπτώσεις που τα πράγματα ήταν δύσκολα στην ομάδα».

Σε περίπτωση που ο Alonso συνεχίσει στη Formula 1 και το 2025, θα τελειώσει τη σεζόν σε ηλικία 44 ετών.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Λας Βέγκας. Για περισσότερα πατήστε στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles