spot_img

O Hamilton απαντά το ερώτημα αν θέλει για teammate τον Verstappen

O Lewis Hamilton έδωσε απάντηση σε μία ερώτηση για τον Max Verstappen που ίσως να μην του έχει γίνει ποτέ στην καριέρα του έως τώρα.

Είναι γνωστό πως οι Lewis Hamilton και Max Vertappen δεν είναι και οι καλύτεροι φίλοι. Όποτε βρίσκονται κοντά στην πίστα, οι δύο οδηγοί φροντίζουν να δείχνουν τον πιο σκληρό τους εαυτό. Δεν είναι εξάλλου λίγες οι φορές που έχουν συγκρουστεί.

Το «εκρηκτικό» σενάριο για τους δύο πρωταθλητές της Formula 1 θα ήταν να βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη. Κάτι τέτοιο δεν θα δούμε ποτέ, ωστόσο ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, άναψε φωτιές πριν το Άμπου Ντάμπι. Ο Βρετανός με δηλώσεις του ισχυρίστηκε πως εκπρόσωποι του Βρετανού τον προσέγγισαν για να γίνει «ταύρος» το 2024.

Μην χάσετε την Τρίτη, 28/11 στις 9μμ, την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Άμπου Ντάμπι. Βρείτε το link πατώντας εδώ.

Το ζήτημα έχει πάρει διαστάσεις έπειτα και από τη διάψευση του Hamilton και την επιμονή του Horner. Πέρα από τις δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της Red Bull Racing, ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να γίνει teammate του Max Verstappen.

«Σίγουρα θα ήμουν πολύ χαρούμενος να αγωνιστώ ενάντια στον Φερστάπεν, ως teammate, με το ίδιο μονοθέσιο. Η Red Bull έχει κάνει φοβερή δουλειά και είναι μια φανταστική ομάδα. Οποιοσδήποτε οδηγός θα ήθελε να οδηγεί γι’ αυτή την ομάδα. Για εμένα δεν είναι όνειρο να πάω από μία ομάδα με μέτριο μονοθέσιο σε μία ομάδα με ένα παντοδύναμο μονοθέσιο. Το όνειρο είναι να ξεκινάς το ταξίδι, περίπου στο σημείο που είμαστε τώρα και να χτίσεις μια ομάδα που θα κερδίζει».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Λας Βέγκας. Για περισσότερα πατήστε στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles