spot_img

Οι χειρότερες διακοπές του Iannone

O Andrea Iannone διανύει μια από τις χειρότερες σεζόν του στο MotoGP με την Suzuki, μιας και δεν έχει βρει τη χρυσή τομή ακόμα.

Ο Ιταλός, έχει μια πολύ δύσκολη μέχρι στιγμής χρονιά, με πολλές πτώσεις και μια μοτοσυκλέτα, η οποία δεν αποδίδει όπως το 2016 όπου κατέκτησε νίκη στο Silverstone.

Τώρα που βρίσκεται στις διακοπές του ο Iannone, δεν μπορεί να πάρει το μυαλό του από την κακή αγωνιστική δράση.

Είναι το πιο δύσκολο διάλειμμα της ζωής μου. Ποτέ μου δεν έχω φτάσει στις διακοπές έχοντας τόσες δυσκολίες. Όταν θέλεις να πετύχεις τόσο καλά αποτελέσματα, τότε υπάρχει πραγματικά ένα μεγάλο βάρος. Αυτά είναι μαθήματα ζωής που σε βοηθούν να μεγαλώσεις. Συνεχίζω να προπονούμαι με στόχο να φέρω την Suzuki στην κορυφή.

Όσο για τη μοτοσυκλέτα, δήλωσε πως έχει μια καλή βάση, παρά το γεγονός πως δεν έχει έρθει το θετικό αποτέλεσμα που θα ήθελε. Επιπλέον, συνέκρινε την πρώτη του χρονιά στη Suzuki με εκείνη στην Ducati.

Συνεχίζουμε να εξελίσσουμε τη μοτοσυκλέτα, αν και πέρυσι η Suzuki είχε λιγότερους περιορισμούς στους κανονισμούς. Η μοτοσυκλέτα έχει καλή βάση και μπορεί να γίνει ανταγωνιστική. Δυστυχώς έπεσα στο Sachsenring κι ενώ ήμουν έτοιμος να φέρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όταν έφτασα στην Ducati είχα περισσότερα προβλήματα απ’ ότι τώρα. Κατά κάποιον τρόπο είναι σαν να επιστρέφω σ’ έναν δρόμο που ήδη έχω πάρει. Γι’ αυτό και δεν ανησυχώ ιδιαίτερα, επίσης επειδή πιστεύω στην ομάδα μου και στους ανθρώπους γύρω μου.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles