spot_img

Η Citroen C5 X αναδεικνύει τα στοιχεία των μεσαίων αυτοκινήτων

Η Citroen παρουσίασε τη νέα «ναυαρχίδα» της, τη C5 X, η οποία διακρίνεται για την άνεση που παρέχει στους επιβάτες της και το τεχνολογικό της υπόβαθρο.

Έχει εξωτερικές διαστάσεις, μήκος 4805 mm, πλάτος 1865 mm και ύψος 1485 mm και τοποθετείται στη κατηγορία των μεσαίων αυτοκινήτων (D). Με μεταξόνιο 2785 mm υπόσχεται εξαιρετικό χώρο για τους πίσω επιβάτες.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 13 Απριλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Αυτό το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο τόσο σε βενζινοκινητήρες όσο και σε plug-in υβριδικές εκδόσεις. Όπως ανακοινώθηκε, θα προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης χάρη στο πρόγραμμα Citroen Advanced Comfort, στην ολοκαίνουρια ενεργή ανάρτηση Citroen Advanced Comfort, καθώς και στα καθίσματα Advanced Comfort.

Το C5 X διαθέτει σύγχρονη τεχνολογία όπως η εκτεταμένη οθόνη Head up Display, τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού που εισάγουν ημιαυτόνομη οδήγηση και την νέα διεπαφή επικοινωνίας μέσω οθόνης αφής 12 ιντσών HD με φυσική αναγνώριση φωνής. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι 545 λίτρα.

Δείτε το GP Βελγίου της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Η έκδοση Plug-in υβριδική ë-Comfort αποδίδει 225 ίππους και προσφέρει κίνηση έως 50 χιλιόμετρα., με ταχύτητα έως και 135 km/h και μηδενική κατανάλωση καυσίμου. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι είναι επομένως δυνατό ο χρήστης να περάσει μια εβδομάδα χωρίς να χρησιμοποιήσει τον κινητήρα εσωτερικής καύσης, κάνοντας τις συνήθεις διαδρομές, αν φορτίζει το όχημα, στο σπίτι, στη δουλειά ή σε δημόσιο σημείο φόρτισης. Ταυτόχρονα, είναι δυνατό να ταξιδέψει πολύ μακριά, χωρίς να ανησυχεί για την επαναφόρτιση, καθώς αναλαμβάνει ο κινητήρας εσωτερικής καύσης, ο οποίος είναι οικονομικός και αποδοτικός.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η Citroen C5 X, θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2021.

Μην χάσετε σήμερα στις 18:00μμ την εκπομπή “Slipstream”, στην οποία θα κάνουμε το preview για το GP Imola της F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles