spot_img

Οι διευθυντές των ομάδων μιλάνε για τα προσπεράσματα

Οι ομάδες φαίνεται να είναι έτοιμες να κάτσουν και να συζητήσουν το θέμα των προσπεράσεων, με τις συζητήσεις να είναι έτοιμες να αρχίσουν.

Οι νέοι κανονισμοί έχουν κάνει τα προσπεράσματα πολύ δύσκολα και αυτό φάνηκε σε αρκετές περιπτώσεις στο πρώτο GP της χρονιάς στην Aυστραλία.

Τώρα, ο Toto Wolff, o Ciryl Abiteboul και ο Cristian Horner των Mercedes, Renault και Red Bull πιστεύουν, πως αν δεν δούμε βελτίωση μέχρι και το GP του Μπαχρέιν, τότε πρέπει να γίνουν αλλαγές.

Ο Wolff δήλωσε:

«Είναι μια ενδιαφέρουσα συζήτηση. Πιστεύω πως έχουμε μια καλή προδιαγραφή μονοθεσίων, αλλά τα προσπεράσματα παραμένουν ερωτηματικό. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στους επόμενους δύο αγώνες και αν κάτι χρειάζεται αλλαγές, θα κάτσουμε και θα μιλήσουμε».

Ο Abiteboul δήλωσε:

«Πιστεύω πως τα προσπεράσματα είναι μέρος του σπορ και ένα μονοθέσιο που είναι ταχύτερο πρέπει να προσπερνάει, αλλιώς δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται στη πίστα. Αν είναι έτσι, όλα θα γίνουν στα πιτ, με τα ελαστικά να είναι πολύ σκληρά θα είναι ένα pit stop στον αγώνα. Δεν θέλω να είμαι μελαγχολικός, αλλά είναι μία καινούρια F1 και είναι μια πρόκληση για όλους. Μάλλον, σαν σπορ πρέπει να κατανοήσουμε πώς να βελτιστοποιήσουμε τη μορφή των μονοθεσίων».

Τέλος, ο Horner είπε:

«Νομίζω πρέπει να αφήσουμε τα προσπεράσματα στην άκρη για τους πρώτους δύο, τρεις αγώνες. Έτσι κι αλλιώς, ποτέ δεν είχαμε πολλά προσπεράσματα στην Αυστραλία. Ας περιμένουμε την Κίνα και το Μπαχρέιν που είναι από τις πιο εύκολες πίστες για προσπεράσματα. Νομίζω πως το θετικό ήταν ότι οι οδηγοί πίεζαν σε όλο τον αγώνα. Δεν έκαναν συντήρηση σε ελαστικά και καύσιμα. Πιστεύω πως αυτό ήταν ένα θετικό».  

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles