spot_img

Vinales: «Νιώθω την πίεση»

Ο νικητής του πρώτου αγώνα στο Κατάρ, πιστεύει πως είναι δύσκολη η πρόκληση που έχει η ομάδα του, ενώ έχει αρχίσει να νιώθει τη πίεση.

Ο Vinales έκανε έναν εξαιρετικό αγώνα στο Κατάρ και πήρε τη πρώτη του νίκη με την Yamaha, μπροστά από τους Andrea Dovizioso και Valentino Rossi.

Tώρα, στην Αργεντινή θέλει να δείξει πως δεν ήταν τυχαία η εμφάνιση στον πρώτο αγώνα, όμως η πρόκληση είναι αρκετά δύσκολη για τον Ισπανό.

«Μετά τον καταπληκτικό αγώνα στο Κατάρ, είμαι ενθουσιασμένος που θ’ ανέβω και πάλι αυτό το σ/κ στη μοτοσυκλέτα μου». Τώρα μπροστά μας είναι η δύσκολη πρόκληση του να διατηρήσουμε τα καλά αποτελέσματα, μιας και το Κατάρ ήταν μόνο ο 1ος από τους 18 αγώνες».

Στη συνέχεια, ο Vinales δήλωσε πως έχει αρχίσει να νιώθει πίεση, καθώς το επίπεδο πλέον που αγωνίζεται είναι το κορυφαίο.

«Τώρα νοιώθω λίγο την πίεση διότι το επίπεδο των αντιπάλων μου είναι πολύ υψηλό. Αυτό όμως μου δίνει περισσότερο κίνητρο για να δουλέψω σκληρά. Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί όμως και να δουλεύουμε βήμα-βήμα και αγώνα-αγώνα».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles