spot_img

Η εκπομπή “Slipstream” επιστρέφει με καλεσμένες τις Φορμουλέρες

Το 2021 είναι εδώ και η εκπομπή “Slipstream” του Automotonews.gr για την Formula 1 επιστρέφει, για να μπει καλά η νέα αγωνιστική χρονιά.

Η τελευταία εκπομπή του 2020 ήταν άκρως πετυχημένη, με την Ανασκόπηση της σεζόν και το F1 Quiz να δίνουν μια ιδιαίτερη γεύση. Οι Πάνος Σεϊτανίδης, Κώστας Ψάρρας και Τάκης Πουρναράκης μας έδωσαν δύο ώρες που αξίζει να ακούσετε και με το παραπάνω.

Επιπλέον στην εκπομπή “Slipstream”, είχαμε και την guest star εμφάνιση του Ελληνοελβετού οδηγού Alex Fontana. Εάν θέλεις να ακούσεις την Ανασκόπηση του 2020, με το All Star line-up και το F1 Quiz, πάτησε εδώ.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 4 Ιανουαρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Η 33η εκπομπή μας θα μεταδοθεί ζωντανά την Τρίτη 5 Ιανουαρίου στις 18:00μμ στο κανάλι μας στο youtube. Θα μιλήσουμε για τα τελευταία νέα της F1, ενώ θα κάνουμε και το πρώτο μας “Meme Review”. Φυσικά και οι Φορμουλέρες θα μας βοηθήσουν σε αυτό το εγχείρημα, όντας μέσα στη βιομηχανία των memes της F1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μπορείτε να βρείτε το link της αυριανής εκπομπής στο παρακάτω βίντεο. Πατήστε εγγραφή στο κανάλι μας, όπως επίσης το καμπανάκι και του κουμπί ειδοποίησης για το βίντεο ώστε να μας ακούσετε από την πρώτη στιγμή.

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles